Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Skagensvej 52, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.895.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.744
Netto ekskl. ejerudg.: 6.795
Ejerudgift pr. md. 1.716
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 133 m2
Grundareal: 1500 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 1921
Ombygningsår: 1994
Sagsnr. FH4337

NYHED

Tversted er en dejlig badeby ved Tannisbugt, hvor stranden er flere hundrede meter bred - og helt uden sten. Man kan køre på den i bil næsten fra Kjul til Skiveren. Byen har flere butikker og restauranter, hoteller og campingpladser, den ene bl.a med stort vandland og en fin minigolfbane. Marianne Isagers strik tiltrækker mange gæster til området. Omegnen har mange vandre/cykelruter, mountainbikeruter og ridestier gennem statsskovene, og Nordsøstien kan følges (på cykel) fra Skagen til grænsen. Der er mulighed for at spille tennis, og der er mange golfbaner i omegnen. Tverstedsøerne er et yndet udflugtsmål for mange nordjyder. Af større attraktioner i nærheden er der bl.a. Ørnereservatet i Tuen, Nordsøen Oceanarium og fun Park i Hirtshals, Fårup Sommerland eller Aalborg kan nås på en time, da der ikke er langt til E39. Det vil også sige, at tilkørselsforholdene til Tversted er rigtig gode. I folkemunde kaldes Tversted for ”Bette-Skagen”, fordi man har samme afslappede sommerstemning som i Skagen, der er bare ikke så mange mennesker. Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke, museerne i Skagen... der er mange muligheder i området.
Grunden her har adresse på hovedvejen, men ligger ikke op ad vejen. Man kører ned ad en sidevej, og har så huset i række 2 fra landevejen. På grund af de mange træer og megen skov i området er der rigtig mange fugle. Det er en plan, græsbevokset grund med randbeplantning, buske og staudebede - kort sagt en parcelhushave.
Huset har tidligere været helårsbeboelse, men bopælspligten er ophævet, så huset kan anvendes som sommerbolig. Køber man huset med henblik på at bo der fast, så er det en formssag at ansøge kommunen om tilladelse til dette. Oprindelig er huset bygget i 1921 og ombygget i 1994. Det murede hus er pudset og gulmalet og har cementstenstag. Det fremstår rigtig flot og med en  god og unik atmosfære, og absolut ikke slidt. Sælger har opdateret hele huset omkring 2011, så det fremstår med bl.a. fritlagte spær og hanebånd og moderne indretning med indbygget brændeovn, gode skabe, velindrettet køkken og tre flotte badeværelser. Husets indretning i øvrigt fremgår af billederne og plantegningen.
Det bemærkes, at inventar medfølger efter aftale, da huset har været sælgers privatbolig.
Hvis huset skulle udlejes som sommerhus, ville det nok kunne trække en indtjening på 60-70.000 om året til ejer før skat. En anden mulighed var at udleje annekset, som har bad, tekøkken og 4 sovepladser som en ferielejlighed. Det kunne give en indtjening på 15-20.000 om året.
Ejendommen har energimærke D.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.