Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Multebærvej 5, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.445.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.046
Netto ekskl. ejerudg.: 5.276
Ejerudgift pr. md. 2.174
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 76 m2
Grundareal: 1417 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1967
Ombygningsår: 1999
Sagsnr. FH4377

10 min. til by og strand

På Nordjyllands vestkyst ligger en badeby, hvis navn i efteråret 2019 er på alles læber - Lønstrup. Her har man netop gennemført verdens første flytning af et fyrtårn - i ét stykke. Fyret på Rubjerg Knude, der blev taget ud af drift i 1968 - fordi det dengang ikke kunne ses fra vandet mere - var i fare for at styrte i havet. Det blev med stor ekspertise flyttet ca. 70 meter tilbage fra "afgrundens rand", og kan se frem til mange gode år endnu - ikke som fyrtårn, men som udflugtsmål. Byen Lønstrup er også et besøg værd med smalle, snoede gader, finurlige butikker, supermarked, kunsthåndværkere, glaspustere, smykkekunstnere og flere gode restauranter.
Rundt om byens centrum breder sommerhusene sig, og her er vi i et af de ældre sommerhusområder. Der er nem adgang til byen via Møllebakkevej, eller man går lidt længere sydpå og følger en sti uden biltrafik. Det er også nemt at komme ned til badestranden nord for centrum via stier gennem området.
Grunden er plan og græsbevokset med lidt randbeplantning. Et hjørne af grunden har stakit mod naboen. Der er en flisebelagt indkørsel ind mod carporten, hvor der er et godt udhus/redskabsrum. Bortset fra græsplænen er der intet havearbejde, så der er god tid til at slappe af på terrassen. I øvrigt er der et fint vaskerum/bryggers med adgang udefra i enden af sidefløjen.
 Det sorte træhus har hvide udhæng og vinduer, sort tag i tegl eller cementsten og zinktagrender og -nedløb. Det er bygget i en vinkel, som giver en dejlig terrasse mod sydvest. Her er man helt ugenert i forhold til trafik på Multebærvej - og den er i forvejen begrænset til beboerne på vejen. Huset er bygget om og til i flere tempi, men fremstår som en harmonisk helhed. Der er helårsisoleret, nye gulve i stue og køkken, ny brændeovn - og køkkenet er 8-9 år gammelt.
Huset indeholder en stor vinkelstue med god plads til hygge og et spil Ludo ved spisebordet. Køkkenet ligger i åben forbindelse i en niche fra stuen. Gennem en lille fordelingsgang kommer man til husets badeværelse, der har fliser på gulv og vægge, gulvvarme, brus, WC og håndvask. Her er også husets vandvarmer. Endelig er der 3 soverum, hvor de 2 i dag står med hver sin sovesofa.
Huset opvarmes med el, som suppleres med brændeovn og en luft-til-luft varmepumpe.
Ved fuld udlejning burde dette hus kunne indbringe 60-80.000 om året til ejer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.