Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Tannisgårdvej 48, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.240.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.264
Netto ekskl. ejerudg.: 4.596
Ejerudgift pr. md. 2.235
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 93 m2
Grundareal: 1518 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1977
Ombygningsår: 1998
Sagsnr. FH4386

NYHED - SOLGT!

Dette hyggelige sommerhus ligger umiddelbart vest for Tversted i Tannisbugten. Stranden er bred og fast, og det er muligt at køre ned på den ad Tversteds hovedgade, der i øvrigt går forbi det Blå Ishus, hvor man kan købe Danmarks måske største isvaffel. Stedet ligger fint for udflugter til Skagen, Tverstedsøerne, Ørnereservatet, Nordsøen Oceanarium eller Fun Park i Hirtshals, Krudttårnet og Bangsbo museum i og nær Frederikshavn...
Området Vester Tversted er det mest eftertragtede i Tversted. Her er ingen dagligvarebutikker eller restauranter - kun sommerhuse. Det vil sige, at der kun er trafik af beboerne. Der er en gang- og cykelsti ind til byen. Der er 5-6 minutter på cykel eller et kvarters gang. Tversted har stor dagligvarebutik, flere restauranter, gode butikker med tøj og brugskunst - og lidt udenfor byen ligger en gårdbutik med garn. Er du vant til at strikke, så kender du til Marianne Isagers designs, og det er hendes gårdbutik. Tversteds gamle skole er indrettet til kunstnerkollektiv/refugium, hvor kunstnere kan bo og arbejde i en periode. Mange husker måske også fra TV2 Fri Jens og Mads, der har antikvitetsforretningen Lykkegaard.
Grunden er en let kuperet naturgrund med lidt bevoksning mod øst og enkelte højere træer. Der er kun slået græs i indkørslen, men græsplænen kan sagtens være større, så der bliver plads til leg og boldspil. For enden af Tannisgårdvej er der en sti gennem det fredede område ned til stranden. Der er bare 6-800 meter, så det er nemt at gå ned og tage en morgendukkert. Der er et lille havkig fra terrassen og stuen. Huset ligger i femte række fra det fredede område.
Det sortmalede sommerhus har hvide inddækninger ved taget, hvide vinduer og døre. Taget er et ældre eternittag, som er i god stand uden utætheder. Der er en terrasse mod syd/øst med dejlig morgensol og i øvrigt sol næsten hele dagen. Aftensolen nydes fra den delvist overdækkede terrasse mod vest/nord. Her man man sidde ude længe, da overdækningen holder på dagens varme.
Indvendigt er huset i typisk sommerhusstil med vægge og lofter i fyrrustik. Der er laminatgulve i stue, køkken og klinkegulve med gulvvarme på de to badeværelser. Begge badeværelser har bruseniche. Der er i alt 4 soverum i huset, 2 med dobbeltsenge, et med 2 enkeltsenge og et smalt værelse med en køjeseng - alle med faste gulvtæpper. Desuden er der en hems med plads til ophold og leg - eller et par ekstra sovepladser i en snæver vending. Husets centrale rum er den store stue, der er i åben forbindelse med køkkenet, så man kan sagtens være sammen, selv om man laver noget forskelligt. Der er en charmerende blanding af nye og ældre møbler, og der er god plads i stuen til, at familien kan være sammen om et brætspil eller hygge ved brændeovnen.
Sommerhuset udlejes ikke, men har tjent som familiens sommerhus, siden det blev bygget. Skulle det udlejes, burde det kunne generere en indtægt i størrelsesordenen 50-70.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.