Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Skærgårdsvej 9, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.195.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.184
Netto ekskl. ejerudg.: 7.912
Ejerudgift pr. md. 2.403
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 1594 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2006
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4340

NYHED

Lønstrup er en driftig badeby på Nordjyllands vestkyst. Der er liv i byen hele året, fordi der er over 500 fastboende. Det betyder også, at der er mange af butikkerne, der har åbent hele året. Der er en del kunstnere og kunsthåndværkere, der har slået sig ned i byen, og her kan man ofte få lov til at kigge på, mens der arbejdes i værkstedet. Det er sådan at de om vinteren producerer til lager, og det sælges så henover sæsonen. Der er også gode restauranter i byen, der serverer alt fra en friskfanget rødspætte til den store gourmetmenu. Der er mange seværdigheder og attraktioner i området. Vi kan nævne nogle stykker: Nordsøen Oceanarium, Fun Park, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Tverstedsøerne, Skagen, Rubjerg Knude, Råbjerg Mile, Kirkepladsen ved den nedrevne Mårup Kirke...
Grunden her ligger i det sydøstlige hjørne af byen. Der er omkring et kvarters gang til centrum - men i mageligt tempo. Området er fuldt udbygget og er efterhånden vokset godt til, både randbevoksning og nåletræsbeplantningen vest for hele området, så der er bedre læ her, end mange andre steder i byen.
Sommerhuset ligger på en stor grund med masser af plads til leg og boldspil på den store græsplæne.
Denne grund var tidligere randbeplantet, men granerne blev for høje og er derfor erstattet af løvfældende træer og buske, der ikke bliver så høje og derfor bevarer solindfaldet
Dette pragtfulde sommerhus er sjældent velopført med en finish helt i top, det er smagfuldt og moderne indrettet.
Huset er et sortmalet træhus med tegltag, hvide udhæng og vinduesrammer. Den store karnap trækker meget lys ind i huset, som indvendigt består af køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen, 2 badeværelser, det ene med SPA og tilhørende sauna. Der er 3 gode soveværelser, alle med dobbeltsenge. Derudover er der hems og et anneks med 2 gode sovepladser.
Der er overalt lyse trælofter til kip, lyse vægge. I stue og værelser er der trægulve og i køkkenalrum, bad og gang er der klinkegulve m. gulvvarme.
Der er et væld af lækre detaljer i huset og endvidere alt i komfort. Her skal blot nævnes varmepumpe, effektiv brændeovn, trådløs internet, børnehems, vaskesøjle, spa og sauna.
Alt i alt hyggelige og velfungerende forhold og faciliteter for hele familien.
Lækker delvist indhegnet træterrasse med syd.
Og fantastisk overdækket terrasse med vinduesparti mod vest – her kan man hele sommeren nyde aftenerne, selvom det blæser og er køligt.
Der vil altid kunne findes et skønt læ og solrigt hjørne.
Desuden er der en lukket garage og et anneks.
Huset bruges ikke til udlejning, og fremstår i meget fin stand.
Det bemærkes, at følgende ikke medfølger: enkelte billeder, lidt glas/pynteting, terrassevarmer samt nogle personlige ejendele.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.