Skærgårdsvej 9, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.110.000
Udbetaling: 109.999
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.486
Netto ekskl. ejerudg.: 7.444
Ejerudgift pr. md. 2.403
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 1594 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2006
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4340

SOLGT

Lønstrup er en driftig badeby på Nordjyllands vestkyst. Der er liv i byen hele året, fordi der er næsten 600 fastboende. Det betyder også, at der er mange af butikkerne, der har åbent hele året. Der er en mange kunsthåndværkere, der har slået sig ned i byen, og her kan man ofte få lov til at kigge på, mens der arbejdes i værkstedet. Det er sådan at de om vinteren producerer til lager, og det sælges så henover sæsonen. Der er også gode restauranter i byen, der serverer alt fra en friskfanget rødspætte til den store gourmetmenu.
Der er mange seværdigheder og attraktioner i området. Vi kan nævne nogle stykker: Lønstrups havn, den imponerende klint, der kan følges ud mod Rubjerg Knude, Nordsøen Oceanarium, Skallerup Seaside Resort, Fun Park, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Tverstedsøerne, Skagen, Rubjerg Knude, Råbjerg Mile, Kirkepladsen ved den nedrevne Mårup Kirke...
Grunden her ligger i det sydøstlige hjørne af byen. Der er omkring et kvarters gang til centrum - men i mageligt tempo. Området er fuldt udbygget og er efterhånden vokset godt til, både randbevoksning og nåletræsbeplantningen vest for hele området, så der er bedre læ her, end mange andre steder i byen. Sommerhuset ligger på en stor grund med masser af plads til leg og boldspil. Denne grund er randbeplantet med dels graner, dels løvfældende træer og buske.
Dette pragtfulde sommerhus er sjældent velopført med en finish helt i top, det er smagfuldt og moderne indrettet. Det er et sortmalet træhus med tegltag, hvide udhæng og vinduesrammer. Den store karnap trækker meget lys ind i huset, som indvendigt består af køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen, 2 badeværelser, det ene med spa og tilhørende sauna. Der er 3 gode soveværelser, alle med dobbeltsenge. Derudover er der hems og et anneks med 2 gode sovepladser. Der er overalt lyse trælofter til kip, lyse vægge. I stue og værelser er der trægulve og i køkken/alrum, bad og gang er der klinkegulve m. gulvvarme.
Huset har et væld af lækre detaljer og alt i komfort. Her skal blot nævnes varmepumpe, effektiv brændeovn, trådløst internet, børnehems, vaskesøjle, spa og sauna. Lækker, delvist indhegnet træterrasse mod syd, og en fantastisk overdækket terrasse med vinduesparti mod vest - her kan man hele sommeren nyde aftenerne. Der vil altid kunne findes et skønt læ og solrigt hjørne.
Desuden er der en lukket garage og et anneks. Hyggelige og velfungerende forhold og faciliteter for hele familien.
Huset bruges ikke til udlejning, og fremstår i meget fin stand. Ved fuld dispositionsret for et udlejningsburea vil der kunne påregnes en indtægt omkring 75-90.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.