Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Grævlingvej 7, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidsgrund
Kontantpris: 349.000
Udbetaling: 25.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 1.749
Netto ekskl. ejerudg.: 1.450
Ejerudgift pr. md. 0.717
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 0 m2
Grundareal: 5306 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: /
Byggeår:
Ombygningsår:
Sagsnr. FG4354

Herlig beliggenhed

Nørre Rubjerg er et hyggeligt og meget roligt sommerhusområde. Her er ikke trafik af andre end beboerne, og Lønstrup er bare 5 minutter væk i bil. Samme afstand er der til Nørre Lyngby, hvor der er bademulighed.
Grunden er stor, hele 5.306 m2 - omkring en tønde land. Godt, at det er en naturgrund, for en plæne på den størrelse er uoverskuelig uden en havetraktor. Grunden ligger som vild natur med lave og høje træer, buske og græs. Området gennemstrejfes gerne af rådyr, harer, fasaner og måske en enkelt ræv. Der er knapt 200 m til offentlig vej, og grunden her ligger for enden af en blind stikvej, så der er ingen forbikørende trafik.
Der er mulighed for at bygge et rigtig stort hus, da bebyggelsesprocenten ifølge lokalplanen er 10. Om man må udnytte den til fulde, afhænger nok til en vis grad af kommunen. Man må kun bygge en etage, og bygningshøjden må ikke overskride 5 m. Der er ikke betalt tilslutningsafgifter, og området bliver kloakeret. Eksisterende ejendomme skal være tilsluttet offentlig kloak senest i 2025, men nybyggeri vil sandsynligvis forlanges tilsluttet straks.
Tilslutningsafgifter for el, vand og kloak vil andrage omkring 80.000 i alt.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.