Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vester Klitvej 6, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.995.000
Udbetaling: 150.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 13.640
Netto ekskl. ejerudg.: 11.312
Ejerudgift pr. md. 3.553
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 5770 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2008
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4160

Vi befinder os her i den østlige del af Tversted som er beliggende mellem Hirtshals og Skagen. Der er således stort set motorvej lige til huset. Et helt igennem pragtfuldt område. Tæt ved Hirtshals Klitplantage, Tannisbugt, stranden, Tversted-søerne og ikke mindst et hav af hyggelige gå- og cykelstier.
Det er et roligt område hvor naturen kan opleves i fulde drag.
Huset ligger for enden af en meget let trafikeret vej og dermed ikke nogen former for forbigående trafik. Således ligger huset også meget ugenert i forhold til naboer. Det er en let kuperet naturgrund som ikke kræver nogen form for pleje. Der er dog mulighed for at etablere boldspilbane til børn m.fl.
Huset er et Dan-Flex hus –  et lille firma fra Hjørring der har eksisteret i rigtig mange år. Huset er umiddelbart arkitekttegnet –  hvor der så er mulighed for at tilpasse efter ønske. Firmaet opfører efter min bedste overbevisning den absolut bedste håndværkerkvalitet og ikke mindst med en god finish og er en fornøjelse at se på. Der er overalt brugt solide og gode materialer.
Indretning af boligen tillader jeg mig at henvise til vedlagte indretningsplan som giver det bedste overblik.
Hele vejen rundt om huset er der etableret solide træ terrasser. Heraf overdækket mod syd. Således kan solen følges dagen igennem og man kan færdes omkring huset uden at græs, sand etc. kommer indenfor. Endelig er der et integreret redskabsrum med rigelig plads til havemøbler, grill, etc. 
Såfremt huset ønskes udlejet og stilles til fuld disposition vil der med ca. 25 til 30 uger kunne forventes en indtjening på  80-100.000.
Vi fremviser gerne ejendommen imod forudgående aftale.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.