Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Dyrestien 30, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.095.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.941
Netto ekskl. ejerudg.: 7.709
Ejerudgift pr. md. 2.368
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 102 m2
Grundareal: 2639 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1972
Ombygningsår: 1993
Sagsnr. FH4561

NYHED - HANDLET I BUDRUNDE!

Tornby er et flot sommerhusområde, der starter næsten umiddelbart syd for Landal Feriehotel Fyrklit og strækker sin helt ned til Tornby Strandvej. Det er delt op i små områder, der alle har indkørsel fra hovedvej 55. Fra hovedvejen er der ad Søndre Ringvej kun 5 minutter til motorvej E39 - og så er der lidt over to timer til Aarhus. Der er god adgang til forskelligartede oplevelser i området. Nordsøen Oceanarium byder på fisk og sæler og flotte udstillinger, Hirtshals Museum har bl.a. en udstilling om "Bjæsk", og hvis du tager en flaske Brøndums snaps med, går du derfra med en flaske Bjæsk efter eget valg. Ørnereservatet øst for Tversted byder på opvisninger med ørne og gribbe med imponerende vingefang, og så er der jo Skagen, Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke...
Det røde træhus har sort eternittag og hvidt udhæng. Døre og vinduesrammer er også hvide. Terrassen, der breder sig på syd- og østsiden af huset, er indhegnet og delvist overdækket, så man kan nyde solen i læ for vind og aftendug. Havudsigten er fin fra terrassen og endnu bedre fra klittoppen nordøst for huset - der kan man faktisk se til Hirtshals fyr. Indkørslen er belagt med helt lyse skærver og der er slået lidt græs rundt om huset, men resten af grunden er vedligeholdelsesfri.
Indvendigt er der lyst og venligt med hvidmalede trævægge og -lofter. Der er plankegulv i stuen, dog med fliser langs siden med brændeovn, laminatgulv i køkkenet, og de to badeværelser har flisegulve med gulvvarme. De 4 soverum har trægulve og på hemsen er der fast tæppe. Huset er personligt indrettet, og der er flere pynteting, end man oplever i udlejningshuse, men indtrykket er hyggeligt og hjemligt. I stuen er der et stort vinduesparti mod vest, så der er alle muligheder for at nyde solnedgangen - og det er altså rigtigt, når det siges, at man ikke har set en solnedgang, før man har set solen gå ned i vandet.
Et tidligere udhus er nu indrettet som et ekstra soverum, så der er virkelig plads til en stor familie, idet der kan sove 2-3 personer på hemsen.
Der er ingen udlejningsaftale for ejendommen. Ved fuld udlejning bør det kunne give en indtjening på op til 60-80.000 om året før skat.
Der er en separat garage med redskabsrum.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.