Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitrosevej 28, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.250.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.567
Netto ekskl. ejerudg.: 8.175
Ejerudgift pr. md. 2.076
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 93 m2
Grundareal: 5403 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1986
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4076

SOLGT

Dette fritidshus ligger i Øster Tversted.  En dejlig lille badeby ved Tannisbugt. Byen kaldes i folkemunde "Bette-Skagen" fordi den har den hyggelige stemning som man finder i Skagen, men uden turistmylderet.  Huset ligger godt i forhold til byen og i øvrigt i gå-afstand fra det berømte Blå Ishus i Tversted.
Huset ligger i umiddelbar nærhed af et fredet naturområde og der er masser af muligheder for at nyde den skønne natur. Her er vandre-og cykelstier som går igennem statsskovene og klitplantagen med de smukke Tverstedsøer. Desuden er der strandsti fra huset.
Der er fra huset en skøn udsigt ud over klitterne og så er der havkig.
Herlig stor og ugenert grund med passende ekstensiv vegetation bestående af græs, marehalm og hybenbuske. Der er indkørsel med granitskærver og en plæne med bænk og gyngestativ og optimale sol og læ-forhold.
Dette fritidshus er et flot og velholdt sortmalet hus med træbeklædning og hvide døre og vinduer. Der er både en vestvendt terasse og en nordvendt terrasse med udsigt til klitter og vand. Derudover er der gode sol-og-læforhold, så der er optimale muligheder for at nyde solen hele dagen eller se solnedgangen om aftenen.
Til huset hører der et anneks med redskabsrum samt et disponibelt rum. Huset består af køkken/alrum, stue, badeværelse, entre og 4 soveværelser, det ene med egen indgang. Desuden er der en hems med to sovepladser og et teknikrum.
Det fremstår lyst og moderne indvendig med lyst træ på vægge, gulve og lofter. Der er store vinduespartier så man kan nyde den smukke natur og så er der brændeovn i huset. 
Huset er p.t ikke udlejet, men ved maksimal udlejning gennem bureau vil der være et potentiale på kr. 80-100.000 til ejer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.