Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Hyttefadet 8, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.095.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.496
Netto ekskl. ejerudg.: 7.873
Ejerudgift pr. md. 2.871
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 1355 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår: 2007
Sagsnr. FH4137

Her er vi bare 250 meter fra Lønstrups centrum, med gåafstand til både strand og by, shopping og restauranter mm. Rubjerg Knude ligger bare nogle få minutters kørsel - og en rask gåtur - fra huset og byder på et imponerende syn. Bare det blæser 5-6 sekundmeter, så blæses sandet op over kanten af klitten som en stor sky.
 Hvis man i stedet tager lidt nordpå, ligger Feriecenter Skallerup Klit indenfor 5 kilometers afstand. Her er bowling, vandland, romersk bad, restaurant og mange aktivitetsmuligheder for hele familien.
 
 Grunden:
 Huset ligger på en tætbevokset grund på 1.355 m2 med træer og blomstrende buske, stauder, græsplæne og hyggelige terrasser og lækroge flere steder. Området benyttes ikke af gennemgående trafik, så beliggenheden er fuldstændig ugenert.
 
 Boligen:
 Denne herlige fritidsbolig på 120 m2 er klinkbygget og sortmalet med hvide karme, døre og udhæng og tegltag. Der er flisebelagte terrasser på begge sider af huset, så man kan altid finde en lækrog. Indvendigt fremstår huset med stavparketgulve, lyse, ludbehandlede trævægge og -lofter, der går til kip med enkelte ovenlysvinduer. Huset er elopvarmet og har en brændeovn til de køligere sommeraftener.
 
 Husets omdrejningspunkt er det store kombinerede køkken, opholds- spise- og aktivitetsareal, der blandet andet har bordtennisbord og air-hockey. Køkkenet er holdt i sort og hvidt og indeholder alle faciliteter. Der er 5 soverum i huset,  2 med dobbeltsenge, 2 med hver 2 køjer og et værelse med 2 enkeltsenge i husets anneks, som man kommer ind i fra terrassen. Der er et badeværelse med bruser, toilet og håndvaskarrangement, et egentligt BADE-værelse med spa og brusekabine, som man kan komme ind i direkte fra den overdækkede terrasse, samt et gæstetoilet, der indeholder vaskemaskine og tørretumbler.  
 
 Udlejning:
 Huset udlejes gennem Dansommer og giver hvert år ejeren en indtægt i omegnen af 100.000 kroner.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.