Klitbakkevej 2, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.218.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.118
Netto ekskl. ejerudg.: 4.467
Ejerudgift pr. md. 2.022
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4281

HAVKIG - BUD ØNSKES

Lønstrup er en af Nordjyllands bedst kendte badebyer. Der er liv i byen hele året, fordi centrum af byen har bopælspligt. I øvrigt bor der mange kunsthåndværkere, så som keramikere, smykkekunstnere, glaspustere og billedhuggere. Det er altid sjovt, hvis man kan få lov at kigge på, når de arbejder, og det er der rige muligheder for, både i sæsonen og udenfor. Byen har flere gode restauranter i alle prislag, gallerier, tøjbutikker, supermarked og jævnligt også mulighed for at købe friskfanget fisk nede på ophalerpladsen, når fiskerbådene kommer ind.
Klitbakkevej ligger lige i starten at det sommerhuskvarter, der kaldes Harerenden. Det er et udstrakt og stærkt kuperet område der strækker sig fra det nordlige Lønstrup til lige syd for Skallerup Klit. Lige her er der nogenlunde plant, så der har været mulighed for at lave en græsplæne, men man kan sagtens lade græsset gro og bare bevare et lille stykke til boldspil. Mellem husene er der lidt krat af hyben, havtorn eller gråris. Desuden er der hegn om terrassen. Fra nordterrassen er der et rigtig fint havkig. Sydterrassen er skærmet med et stakit, der har glas foroven, så man kan bevare udsigten.
Denne fritidsejendom er nærmest totalrenoveret såvel ude som inde indenfor de seneste år. Huset er sortmalet og har eternittag med hvide inddækninger samt hvide tagrender, vinduer og døre. Indvendigt er der lyse trælofter, hvidmalede vægge og gulve med trestavs parketlaminat. Badeværelset har flisegulv med gulvvarme. Huset indeholder entre/fordelingsgang stue, køkken, badeværelse med brus og 3 værelser.
Fra entreen er der udgang til nordterrassen og køkkenet har udgang til sydterrassen. Ejendommen indeholder i øvrigt en garage, der er sammenbygget med huset..
En udlejningsaftale på dette hus vil med fuld dispositionsret for udlejningsbureauet kunne generere en indtjening i størrelselsordenen 45-50.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.