Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitbakkevej 2, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.235.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.594
Netto ekskl. ejerudg.: 4.671
Ejerudgift pr. md. 2.006
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 62431 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4281

NYHED MED HAVKIG/-UDSIGT

Lønstrup er en af Nordjyllands bedst kendte badebyer. Der er liv i byen hele året, fordi centrum af byen har bopælspligt. I øvrigt bor der mange kunsthåndværkere, så som keramikere, smykkekunstnere, glaspustere og billedhuggere. Det er altid sjovt, hvis man kan få lov at kigge på, når de arbejder, og det er der rige muligheder for, både i sæsonen og udenfor. Byen har flere gode restauranter i alle prislag, gallerier, tøjbutikker, supermarked og jævnligt også mulighed for at købe friskfanget fisk nede på ophalerpladsen, når fiskerbådene kommer ind.
Klitbakkevej ligger lige i starten at det sommerhuskvarter, der kaldes Harerenden. Det er et udstrakt område med bløde bakker og kystsikring nord for centrum af byen og det specielle ved området er, at det faktisk er et samlet område, hvor ejerne af sommerhusene er andelshavere i et I/S. I det daglige er der ingen forskel på at have et hus her eller et andet sted. Ejendomsskatterne er måske lidt lavere og der er nogle regler for bebyggelse og bevoksning, men det er jo ganske normalt. Lige her er der nognlunde plant, så der har været mulighed for at lave en græsplæne, men man kan sagtens lade græsset gro og bare bevare et lille stykke til boldspil eller kroket. Mellem husene er der lidt krat af hyben eller gråris, hvilket giver lidt mere privatliv. Desuden er der hegn om terrassen. Fra nordterrassen er er et rigtig fint havkig. Sydterrassen er skærmet med et stakit, der har glas foroven, så man kan bevare udsigten.
Det sortmalede, klinkbyggede sommerhus har eternittag med hvide inddækninger samt hvide tagrender, vinduer og døre. Indvendigt er der lyse trælofter, hvidmalede vægge og gulve med trestavs parketlaminat. Badeværelset har flisegulv med gulvvarme. Huset indeholder entre/fordelingsgang stue, køkken, badeværelse med brus og 3 værelser.
Fra entreen er der udgang til nordterrassen og køkkenet har udgang til sydterrassen. Ejendommen indeholder i øvrigt en garage.
En udlejningsaftale på dette hus vil med fuld dispositionsret for udlejningsbureauet kunne generere en indtjening i størrelselsordenen 45-50.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.