Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Folstedvej 39, Vester Tversted 9881 Bindslev

Boligtype:
Kontantpris: 3.495.000
Udbetaling: 175.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 15.906
Netto ekskl. ejerudg.: 13.192
Ejerudgift pr. md. 2.741
Beliggenhedsby: Vester Tversted
Boligareal: 124 m2
Grundareal: 2881 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2002
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4169

NY PRIS!!!

Dette fritidshus ligger i et smukt naturområde i Tversted. Her er havudsigt direkte ud over Tannisbugt i et område som er beskyttet af den såkaldte kystbeskyttelseszone, hvilket betyder at der aldrig kommer andre huse som kan tage udsigten. Ligeledes er der træer som giver gode læforhold. Der er en pragtfuld bred og hvid badestrand og små natur- stier som går gennem de lave klitter og ned til stranden.

Her er adgang til skovområder med vandre - og cykelstier, søer og enestående muligheder for at opleve Skagen, Råbjerg Mile eller Ørnereservatet.

Grunden

Grunden som huset ligger på er en let kuperet naturgrund med en lav vegetation primært af marehalm og buske. Der er også træer til at give læ, men uden at udsigten til vandet bliver forstyrret.

Boligen

Huset er et flot sort træhus med store panoramavinduer ud mod havsiden. Det er opført i 2002 og er lavet som to huse der hænger sammen via en lille gang som leder ind til hver side. Den ene side består af en gang, tre soveværelser og to badeværelser. Den anden side består af stue/køkken og et bryggers. Derudover er der en hems. Indenfor er huset lyst og moderne, med lyse trægulve og lofter og stort panoramavindue i stuen samt brændeovn.  Køkkenet ligger i direkte forbindelse med stuen/alrummet og er udstyret med alle moderne faciliteter. Der er to ligeledes lyse badeværelser, begge med brusebad.

Udlejning

Huset er p.t ikke udlejet, men har et maksimalt udlejningspotentiale gennem et bureau på kr. 80 - 100.000 årligt.  

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.