Kystvejen 10A, 2. 201., Hirtshals 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 967.500
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.086
Netto ekskl. ejerudg.: 3.518
Ejerudgift pr. md. 3.485
Beliggenhedsby: Hirtshals
Boligareal: 56 m2
Grundareal: 1 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1976
Ombygningsår: 2017
Sagsnr. FH4153

SOLGT!

Denne lejlighed ligger i det meget populære Fyrklit lejlighedskompleks ca. 1 km. syd for Hirtshals By og helt op til Vesterhavet.
Lejlighed med dør 201 er nok den mest velbeliggende i hele centret idet den ligger allernordligst på 1. sal i Blok A. Der er således ingen nabolejlighed mod nord og dermed er lejlighed ganske ugenert.
Som ejer af lejligheden har man ret til benyttelse af bl. a ude og indendørs pool , sauna,  særskilt sportshal, etc.
Hele Fyrklit er efterhånden gennemmoderniseret og topmoderne herunder energi økonomisk helt i top. Lejligheden her har tillige fået en total indvendig renovering –  således at den nu fremstår som i komplet ny stand og med alt i udstyr, komfort og herlige bekvemmeligheder.
En havudsigt fås næppe bedre. Der er total panoramaudsigt over Vesterhavet fra den skønne overdækkede altan. Her er der snilt plads til 6 til 8 personer ved et spisebord og hvor ikke mindst solnedgangen kan nydes i fulde drag.  
Lejligheden er indrettet med entre, soveværelse med dobbeltseng, nyt køkken med køl og frys, opvaskemaskine mv., nyt badeværelse med brus, stor stue i åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen udgang til vestvendt overdækket altan. Fra stuen er der ligeledes opgang til stor sovehems med dobbeltseng. Se i øvrigt vedhæftede indretningsplan.
Hele lejligheden er pragtfuldt indrettet, lys og indbydende.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.