Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitmarken 19, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.820.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.559
Netto ekskl. ejerudg.: 6.512
Ejerudgift pr. md. 2.341
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 82 m2
Grundareal: 1682 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2000
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4172

SOLGT

Denne skønne og velholdte fritidsejendom ligger i det meget populære Nørlev. Der er kun 10 min. kørsel til Lønstrup, som ligger i trekanten mellem Løkken, Hjørring og Hirtshals. Samtidig finder men Skallerup Seaside Resort kun 5 min. kørsel fra ejendommen.
Lønstrup er karakteriseret af høj kvalitet. Der findes mange arbejdende keramiske værksteder, smykkekunstnere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter, stort supermarked med meget mere. Den lille lystfiskerhavn har med flere små både mulighed for at købe friskfanget fisk, der er vinterbadere og ikke mindst en helt særlig og køn natur omkring den lille havn. Vi har den pragtfulde Lønstrup Klint (ca. 40) meter over havets overflade og som strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke og til den meget spektakulære Rubjerg Knude med det nyrenoverede udsigtstårn. En formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af op til 350.000 gæster.
Huset er beliggende på en skøn flad naturgrund med ekstensiv vegetation nærmest uden behov for vedligeholdelse og ikke mindst en flot havudsigt. Grunden er i øvrigt udlagt med  indkørsel, solterrasser og lille skur/depotrum samt brændeplads. Rundt om huset er der anlagt store solterrasser - delvis overdækket og i øvrigt med prima sol- og læforhold. Et særdeles let og overkommeligt hus at vedligeholde.
Huset er kønt udstyret hvor der bl.a. forefindes, panoramavinduer mod havet, flot og effektiv brændeovn, karnap ligeledes med panoramavinduer,  flotte plankegulve,  stort badekar, sauna, børnehems, vaskemaskine, opvaskemaskine og i øvrigt alt i komfort og bekvemmeligheder. 
Se indretningen på plantegningen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.