Vigsøvej 3, Fuglekvarteret, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.695.000
Udbetaling: 135.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.233
Netto ekskl. ejerudg.: 9.677
Ejerudgift pr. md. 2.281
Beliggenhedsby: Fuglekvarteret, Lønstrup
Boligareal: 64 m2
Grundareal: 1889 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1986
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4275

NYHED - HAVUDSIGT

Vi befinder os mellem den nordligste del af Lønstrup og den sydligste del af Skallerup Klit. I daglig tale kaldes området af en eller anden grund for Fuglekvarteret. Man kommer dertil fra Lønstrupsiden ved at køre mod nord ad Kystvejen og følge Harerenden til enden. Der er absolut ingen trafik af andre end dem, der har sommerhuse i området og så gående eller cyklister på strandstien til og fra Lønstrup og Skallerup Seaside Resort. Det tager 10 minutter at cykle til hvert af stederne. I Lønstrup er der mange arbejdende keramikere, gallerier, glaspustere, smykkekunstnere, caféer, gourmetrestaurant, iscaféer, biograf og et stort supermarked. Der er godt 500 fastboende i Lønstrup, så her er liv hele året. Vil man mere shopping, er der ca. 15 minutters kørsel, så rammer man Hjørring - eller motorvej E39. Det vil også sige, at der kun er godt 2 timer til Århus.
Grunden er svagt kuperet, med græsplæne rundt om huset og ellers bevokset med marehalm, hyben o.l. Huset ligger i absolut første klitrække med havudsigt til det herlige Vesterhav. Lige ud for huset er der hård kystsikring med en smal sandstrand foran. Kystsikringen blev etableret 2007. Ellers skal man bare gå hundrede meter mod nord for at komme til en bedre strand, hvor man bader mellem høfderne ud for Skallerup Seaside Resort. Terrasserne, der er i træ, følger huset mod syd og vest, så der er mulighed for sol hele dagen. Mod øst er der et lille lege- og hyggeområde med stakit, men græsbevokset. Terrasserne er indhegnet for at give lidt læ og lidt privatliv, men der er som nævnt ikke færdsel af betydning. I sensommeren er der så mange hyben, at man burde lave marmelade eller kryddersnaps af dem - en ren C-vitaminbombe til vintermånederne.
Det antracitgrå træhus (et Lønstrup-hus) har hvide vinduesrammer, (primært i plast) stafferinger og taginddækninger. Taget er i eternit fra 2005. Indvendigt er der transparenthvid malede trævægge og -lofter. Lofterne går til kip og der er ligeledes vinduer til kip i gavlene, hvilket giver et flot lysindfald. Indretningen er hyggelig med kurvemøbler og hynder i hvide, lysegrå og blå farvetoner. Huset indeholder en stor stue i åben forbindelse med køkkenet, 2 store soverum (det ene er 2 værelser, der er slået sammen), entré, badeværelse med bruser og ny Siemens vaskemaskine fra 2018 og et integreret redskabsrum. Indretning ses på grundplanen.
Huset er forsynet med brændeovn, Siemens el-radiatorer samt 2 nye varmepumpeanlæg fra 2018. (Køle, ventilere, tørre og varme) fabrikat Daikin. Den ene pumpe kan fjernbetjenes fra en iPhone.
Huset har aldrig været udlejet, men burde have et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 75-100.000 om året.
Der gøres opmærksom på, at en del personlige ting ikke indgår i handlen. Liste kan fremskaffes.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.