Mandalvej 11, Hjørring 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 1.500.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.230
Netto ekskl. ejerudg.: 5.210
Ejerudgift pr. md. 1.897
Beliggenhedsby: Hjørring
Boligareal: 142 m2
Grundareal: 800 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1964
Ombygningsår: 1974
Sagsnr. V4490

SOLGT!

Skøn villa i lukket område med stisystem til både skole, sport, daginstitution og indkøb.
Et ideelt førstegangskøb som opfylder de fleste ønsker!
Hjørring er en købstad med omkring 25.000 indbyggere. Her er 4 folkeskoler, hvor den nærmeste ligger i bare 3 minutters afstand på cykel ad lukket stisystem. Herudover er der privatskole, gymnasium, sygeplejeskole, lærer- og pædagogseminarium og flere håndværksmæssige uddannelser - og gode pasningsmuligheder for småbørn med både offentlige og private tilbud fra dagpleje til skolefritidsordning. Det nye Hjørring Teater byder på masser af kulturelle tilbud og byen har et stort handelscentrum, der breder sig fra byens gågade, Østergade, og langt ud af Bispensgade og Frederikshavnsvej. Byen har togforbindelse til Frederikshavn, Hirtshals og Aalborg, så det er enkelt at pendle, hvis man ikke har arbejde lige i nærheden. Der er under 5 minutter til centrum på cykel og ca. 10 minutter til byens industrikvarter, der ligger sydøst for byen. Øst for byen passerer E39, og fra man rammer den er der en god halv time til Aalborg og Nørresundby.
Kvarteret her ligger i den vestlige del af byen og er udbygget i 60-erne, så haverne er vokset godt til.  Der er skærmet mod naboerne med dels stakit, dels hæk. Mod gaden er der en lille forhave med belægning af dels skærver, dels fliser, der giver plads til parkering for et par biler. Derudover en carport med gennemsigtigt tag. Bag carporten er der en tidligere garage, der nu er indrettet til 2 værkstedsrum, hvor der endda er mulighed for at tænde op i en brændeovn, så der kan arbejdes igennem også i årets koldeste måneder. Baghaven er indrettet med træterrasse i den bedste krog, hvor der er læ til tre sider. Terrassen er delvist overdækket og har en markise, der kan give lidt mere skygge. Derudover er der højbede, brændeskur, drivhus, hundegård og enkelte bede bl.a. med formklippede buksbombuske og stauder
Boligen er en rødstensvilla med eternittag, der oprindelig er bygget i 1964 og tilbygget i 1974. Det man ikke kan se af offentlige data er, at ejendommen fremstår toptrimmet  med de moderne, store laminatklinker (click-gulv) i køkken og stue, parketgulve på værelserne og 2 badeværelser med klinkegulve. Der er hvide vægge og lofterne er i lys fyrrustik. Køkkenet er næsten nyt med låger i meget lyst træ og supermoderne "metro"-fliser ligger i tilslutning til spisestuen, som er i åben forbindelse med opholdsstuen. Der er 3 soverum. Det ene soverum har god skabsplads og master badeværelse, og det andet badeværelse har adgang via en mellemgang. Der er en lille forgang og en stor baggang med vaskemaskine. Boligen har energimærke D.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.