Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Harerenden 85, harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.135.000
Udbetaling: 60.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.738
Netto ekskl. ejerudg.: 4.133
Ejerudgift pr. md. 1.982
Beliggenhedsby: harerenden
Boligareal: 63 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1968
Ombygningsår: 1994
Sagsnr. FH4339

SOLGT

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og cirka 15 km vest for Hjørring og således også motorvej E39. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder. For alle aldre findes der skønne attraktive fristelser og således kan en ferie i Harerenden nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind. 
Det hyggelige og velholdte fristed er omgivet af den stemning, som egnen her er så kendt for – atmosfæren er afslappet og hyggelig; Harerenden har kort afstand til bylivet i hovedgaden, havet kan ses i horisonten, og så er sommerhuset her beliggende på en solrig og åben plads med fin mulighed for at opholde sig ugenert på den store afskærmede terrasse. Husets 63 kvadratmeter fordeler sig på et lyst køkken med spiseplads, en dejlig opholdsstue med masser af lysindfald, brændeovn og god plads til at familien kan samles, badeværelse, to rummelige og lyse værelser. Huset er velholdt og nemt at overtage; rammerne er hyggelige og her er en traditionel, varm sommerhusstemning, der indbyder til afslapning og fredeligt og hyggeligt samvær. God plads på terrassen – også til gæster og grillhygge. Der er et fint udhus med plads til opbevaring. Der er for nylig installeret en varmepumpe, der er god til at spare på strømforbruget i forhold til elradiatorerne.
Huset er malet i 2018 og fremstår derfor også i det ydre ualmindeligt indbydende og smukt. Et sundt, gedigent sommerhus, der kan danne rammen om familiens fælles ferier mange år frem i tiden!  Stakitterne er malet sorte, efter billederne er taget.
Huset udlejes gennem Feriepartner og kan ved fuld udlejning generere en indtægt i størrelsesordenen 70.000 om året før skat.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.