Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Buskrenden 13, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.745.000
Udbetaling: 190.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 15.777
Netto ekskl. ejerudg.: 13.604
Ejerudgift pr. md. 3.313
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 98 m2
Grundareal: 1584 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2011
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4251

PANORAMAUDSIGT

Dette smukke, gedigne og velopførte sommerhus ligger i det dejlige område Harerenden ved Vestkysten i Lønstrup. Her er du tæt på stranden, strandstien som går næsten til feriecentret mod nord og Lønstrup by mod syd. Her er en sjældent smuk natur med indlandsklitten, der følger kyststrækningen hele vejen nordpå til Kjærsgård Strand og ikke mindst Lønstrup by, som ligger i en afstand af godt 10 minutter på gåben, og som udbyder et væld af lokale kunsthåndværkere, restauranter og cafeer samt gode indkøbsmuligheder.
Her er heller ikke langt til det meget familievenlige Skallerup Seaside Resort som både kan tilbyde wellness samt masser af aktiviteter for hele familien i et naturskønt område. Her er også en dyregård for børn. Harerenden er et fredet område, som siden 1998 har været omfattet af en bevarende lokalplan.
Grunden, som er på i alt 1.584 m2, ligger højt i kuperet terræn og med en fantastisk panoramaudsigt ud over området og Vesterhavet. Det er en naturgrund bevokset med græs og marehalm og uden nævneværdigt vedligehold.  
Det flotte, sorte træhus fremstår lyst og lækkert med panoramavinduer ud mod havet i den sammenhængende stue/køkken/alrum, som har flere adgange til terrassen, der går hele vejen rundt om huset. Lys træbeklædning på vægge og lofter indenfor og klinkegulv i køkken og entré giver et flot lysindfald.  Køkken/stue er forsænket i forhold til entreen, idet huset ligger på en bakketop. Der er 3 skønne soveværelser med masser af skabsplads og 2 badeværelser, det ene med jacuzzi, foruden entré og skur.
Der er udlejningsaftale med Sol og Strand. Det betyder en indtjening på ca. kr. 100.000,00 om året. Umiddelbart indtræder ny ejer i denne aftales rettigheder og forpligtigelser, men der er også mulighed for at opsige aftalen mod, at man respekterer de allerede indgåede aftaler..

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.