Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Oddervej 8, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.568.750
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.144
Netto ekskl. ejerudg.: 5.923
Ejerudgift pr. md. 1.929
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 87 m2
Grundareal: 5819 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1999
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4175

KØBSAFTALE UNDERSKREVET!

Flot velindrettet bjælkehus - Beliggende på stor let kuperet naturgrund med varieret bevoksning - Få minutters kørsel syd for Lønstrup - Kun 600 m til stranden
Dette skønne, velholdte og velbeliggende bjælkehus ligger i det populære Nr. Rubjerg, få minutter syd for Lønstrup. Her finder man et stort supermarked, restauranter, cafeer samt gallerier og flere arbejdende værksteder med keramikere, glaspustere og smykkedesignere. En helt særpræget natur omkranser Lønstrups lille havn med fiskerbåde og redningshus.
Fra fritidshuset er der blot 400 m. til et stort og udstrakt fredet naturområde med udsigt til den karakteristiske Rubjerg Knude med Rubjerg Fyr. Der er rige muligheder for traveture i hele dette fantastiske naturområde mellem Nr. Lyngby og Lønstrup. "Nordsøstien" går gennem naturområdet.
Huset ligger helt ugenert på en stor og let kuperet naturgrund, som er udlagt med græs omkring huset og bålplads. Men ellers en varieret bevoksning af høje grantræer, mindre trægrupper, gyvel m.v. Bevoksningen giver gode læ forhold. Den meget varierende bevoksning byder på et rigt dyreliv med rådyr, hare, fasan og et utal af småfugle.
Udlejning:
Ingen udlejning, - du kan disponere over huset med det samme. Men ønsker du at leje ud, vil der være et anslået potentiale på ca. 60.000 kr. til ejer.
Boligen:
Et solidt, gedigent bjælkehus, der er veldisponeret med entré, sammenhængende stue og køkken med loft til kip og udgang til træterrasse. Soveværelse med loft til kip og udgang til overdækket træterrasse. To gode værelser med skabe. Der er massive fyrretræsgulve i stue/køkken samt på alle værelser. To badeværelser med brus og klinkegulve med varme. Det ene med stort spabad og sauna, det andet med vaskemaskine. Køkkenet er praktisk og funktionelt indrettet, der er opvaskemaskine.
Mod vest og øst er tagkonstruktionen trukket ud over træterrasserne og sammen med de to sydvendte træterrasser, giver det fantastiske muligheder for udendørs ophold dagen igennem i en stor del af året.
Det er helt suverænt at opholde sig i og omkring dette hus året igennem. Det er godt isoleret, har termoruder, brændeovn og luft til luft varmepumpe, som er fjernstyret. Solcellepanelerne producerer mere end årets totale forbrug af el. 
Øvrige bygninger:
Der er en dejlig carport med stort redskabsrum samt gedigent brændeskur med brænde fra egen skov.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.