Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Hyrdehundsvej 18, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.095.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.941
Netto ekskl. ejerudg.: 7.709
Ejerudgift pr. md. 2.268
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 90 m2
Grundareal: 2935 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår: 1994
Sagsnr. FH4423

Havudsigt

Her er kun 10 minutters gang til Skallerup Klit Feriecenter og  Vesterhavet. Tæt på området findes tillige Dyregården (lille nyt landbrug i gammel stil), Lønstrup By og Vennebjerg Put and Take. Ejendommen ligger samtidig rigtigt flot med havudsigt fra grunden og fantastiske sol og læforhold - samtidig med en imponerende ugenerthed og flot kuperet landskab - der konstant skifter farve.
Som sidste hus for enden af blind vej ligger fritidshuset midt i naturen. Grunden på 2.935 m2 er kuperet og ligger ud i græs, hyben, nåletræer og ekstensiv vegetation. Grunden støder mod øst op til et stort fællesareal, som ikke må bebygges, og mod vest ligger ”slugten”, et fredet areal som om sommeren er en palet af flotte farver. Flot natur, hvor rådyrene også holder til og jævnligt kan følges fra terrassen. Bag huset er der flot havudsigt og udsigt over Skallerup Klit. I udsigtspavillonen kan kaffen nydes mens børnene leger på husets private legeplads. Grunden ligger totalt ugeneret med fantastisk natur.
Opført i 1974 i kraftig en på to træværk og med græs på taget. Huset på 93 m2 indeholder: Entre/fordelingsgang, dejlig lyst opholdsrum med køkken og stue i åben forbindelse. Køkken i lyse elementer med opvaskemaskine mv. Udgang til soltræterrasse som snor sig om huset. Stuen har sofaarrangement, spiseafdeling og dejlig stor brændeovn. Udestue med store glaspartier og flotte kurvemøbler. Badeværelset i to niveauer. Bruser og vaskeskab og herfra nedgang til wellnessafdeling med hjørnespa og sauna.
Huset har 10 sovepladser fordelt på: to værelser med dobbeltsenge, et værelse med to køjesenge og et værelse med en køjeseng. Huset er løbende blevet renoveret/tilbygget. I 1992 blev der foretaget tilbygning af badeværelse, karnap og udestue. I 2009 blev opsat nyt flot køkken.
Huset er ikke tilmeldt udlejningsbureau, men sælger udlejer huset privat, og allerede indgåede udlejningsaftaler skal respekteres af køber. Ved fuld udlejning gennem et bureau bør huset have et indtjeningspotentiale i omegnen af 70-90.000.
Huset vil først kunne overtages efteråret 2021, eller på betingelse af, at udlejede uger respekteres fuldt ud.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.