Søstjernevej 4, Nørlev Strand Nord 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.295.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.663
Netto ekskl. ejerudg.: 4.798
Ejerudgift pr. md. 1.910
Beliggenhedsby: Nørlev Strand Nord
Boligareal: 40 m2
Grundareal: 2510 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1971
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4619

NYHED

Nørlev Strand ligger ca. 15 km nordvest for Hjørring, hvor man kan komme på E39 lige øst for byen, og så kan man nå til Aarhus på et par timer. Derfor er der også mange husejere i området, der har hjemme på de kanter. Det nærmeste bymiljø finder man i Lønstrup - ti-tolv minutter i bil eller tilsvarende på cykel, fordi der er mere direkte cykelruter. Der finder man kunsthåndværkere, keramikere, gallerier, tøjbutikker, caféer, restauranter og dagligvarebutik. Lidt syd for Lønstrup ligger Rubjerg Knude Fyr, der blev fulgt meget intenst på TV verden over for et par år siden, hvor det blev flyttet ca. 70 meter væk fra skrænten. Man kan nævne mange andre aktiviteter i omegnen, som Nordsøen Oceanarium eller Hirtshals museum, Fårup Sommerland nær Blokhus, Ørnereservatet i Tversted, Tornby gamle Købmandsgård med legetøj fra da farfar var dreng - og meget mere.
Sommerhusområdet her ved Nørlev er utroligt charmerende, og især her i den nordlige halvdel. Ud mod kysten er der en enkelt klitrække, som man passerer, når man går til stranden. Indenfor kystlinjen er der et bølgende landskab med bevoksede klitter og gryder imellem hinanden, og her ligger sommerhusene med god afstand imellem, så man generes ikke af naboer. Inderst ligger den gamle stenalderkystskrænt som et levende bevis på, at Nordjylland stadig hæver sig efter den sidste istid. Det er godt nok kun cirka en halv millimeter om året, så man kan ikke se det, men det skulle være rigtigt nok.
Grunden er ret kuperet, men der er alligevel blevet plads til en græsplæne til leg eller boldspil samt parkering. Derudover er der forskellige ris af blandt andet enebær, men da områdets karakter er uspoleret natur, så behøver man ikke gøre noget ved det, med mindre det hindrer udsigten. Der er et lille havkig fra bakken lige foran huset. Huset ligger på den side af vejen, der giver den mest ugenerte terrasse - vi kan kalde det solsiden. Og der er stort set ingen trafik i området - her kommer næsten kun beboerne.
Huset er pænt vedligeholdt indvendigt, men det mangler nogle kærlige hænder både ude og inde. Det kunne sagtens istandsættes og holde i nogle år.
Det store potentiale for denne ejendom vil være at bygge nyt. Der må bygges 120 kvadratmeter. Huset må højst være 5 meter højt, og facadehøjden må ikke overstige 3,5 m. Der må ikke etableres kælder. Til andre formål end beboelse, altså udhus, carport eller garage kan man godt bygge lidt, idet man skal overholde den maksimale bebyggelsesprocent på 10% af grundens areal. Der er også plads til f.eks. en overdækket terrasse.
Hvis der stod et nyt hus på denne grund, så ville udlejningspotentialet - afhængigt af husets udstyr og antal værelser - kunne udlejes for 120-150.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.