Nørre Knoldevej 26, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.995.000
Udbetaling: 150.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.558
Netto ekskl. ejerudg.: 10.823
Ejerudgift pr. md. 1.442
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 2938 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 2012
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4320

På toppen af Skallerup Klit ligger et dejligt sommerhusområde. Der er bare 3-5 minutter til stranden på cykel eller lidt længere, hvis man er på gå-ben. Indenfor samme afstand har man også Skallerup Seaside Resort, der byder på alskens aktiviteter, både bowling, tennis, badeland, romersk bad, wellness, aktivitetscenter, besøgsgård, restaurant og supermarked. Dermed er det sikkert, at en ferie her ikke kan slå fejl. Når man kører ned ad skrænten mod vandet, så er det faktisk den gamle kystskrænt fra stenalderen, man kører ned ad. Nordjylland har nemlig hævet sig siden den sidste istid - og gør det faktisk stadig. Det er ikke mere end cirka en halv millimeter om året, men det er da blevet til noget på 10-12.000 år.
Grunden i dette relativt nyetablerede sommerhusområde er næsten plan og har en god græsplæne med masser af plads til leg og boldspil. Der er lidt bevoksning af lave buske, ligesom der er plantet nogle buske nær huset. Der er ingen tvivl om, at området vil vokse mere op og give bedre læ i løbet af få år. Der er store flisebelagte terrasser både mod øst og vest og 2 steder er der overdækket, hvor det kan være bedre at sidde om aftenen. Lige vest for huset er der et friområde, der ikke planlægges bebygget. Der er ret gode chancer for at se fasaner og råvildt omkring huset.
Ejendommen er et sortmalet, klinkbygget træhus med tag af sorte cementsten. Der er zinktagrender og døre og vinduer er hvidmalede. Indvendigt er der lyse klinkegulve med de moderne, store fliser og gulvvarme, hvide vægge og akustiklofter.  Det store, åbne køkken har amerikanerkøleskab og ellers alle faciliteter - og der er god kontakt til spiseområdet og opholdsstuen, som er skilt fra med en halvmur. Foruden opholdsstuen er der en ekstra mulighed for familiens børn og barnlige sjæle i det store aktivitetsrum, der har både billard, bordfodbold, dart og airhockey. Der er 4 soverum med hver sin dobbeltseng og faste skabe og derudover er der en hems med ekstra plads til leg og ophold, og måske et par ekstra sovepladser i en snæver vending. Der er 2 badeværelser. Det lille har brusebad og det store har brusebad, 2-personers spa og sauna. Der er desuden et bryggers med adgang over et af de overdækkede områder, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler.
Sommerhuset udlejes gennem Feriepartner og har et udlejningspotentiale i omegnen af 100.000 kr om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.