Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Harerenden 47, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.366
Netto ekskl. ejerudg.: 7.300
Ejerudgift pr. md. 2.175
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 84 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1982
Ombygningsår: 1993
Sagsnr. FH4359

NYHED med dejligt havkig

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd. Området ligger få km. vest for Hjørring og E39. Der er fine tilkørselsforhold til ejendommen, hvor der i øvrigt også dagligt kommer bus. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder. Der er masser af attraktioner i området, bl.a. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Ørnereservatet i Tuen nær Tversted, byerne Tversted, Skagen, Hjørring, Fårup Sommerland, Tornby gamle Købmandsgård med gammeldags legetøj osv, Fun Park ...
Når man køber hus i Harerenden køber man samtidig en andel i noget helt unikt, nemlig et fællesskab, der passer på området, vejene, kysten og naturen. Grundene er ikke selvstændigt matrikuleret og man må ikke etablere skel. I det daglige er der ikke forskel på at have hus her eller andre steder. Rundt om huset er der ekstensiv vegetation, hovedsageligt hyben, gråris og marehalm. Mod vejen er der et mindre areal, hvor der er slået græs, så der er plads til parkering, leg og boldspil.
Det sortmalede træhus er gennemrenoveret i 2005 og fik i 2018 efterisoleret loftet og lagt nyt listepaptag på. Huset er med hvide døre og vinduesrammer. Der er ovenlysvinduer i loftet over badeværelset og køkken/alrummet.
Mod øst er der en indhegnet morgenterrasse og mod vest/nord er der en solnedgangsterrasse, der er delvist indrammet af huset til 2 sider og ellers af hybenroser. Begge terrasser er flisebelagte og en gangsti nord om huset er ligeledes flisebelagt. Der er et udhus med adgang fra østterrassen.
Indvendigt er der overalt laminat klinkegulv, hvidmalede vægge og listelofter. Lofterne går til kip, og som tidligere nævnt er der etableret ovenlys centralt i huset. Sammen med de store vinduer, der fylder hele endegavlen, er der et dejligt lysindfald i huset. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, som er orienteret mod havudsigten. Der er både brændeovn og varmepumpe i huset. Der er en ekstra TV-stue, som kunne indrettes til soverum med ganske få midler. Derudover er der 3 soverum, 2 med dobbeltseng og et med 2 køjer. Badeværelset har dampkabine med massagebruser, vaskemaskine og tørretumbler. Alt i alt er huset en herlig ramme om gode familieferier i mange år frem.
Huset er tilmeldt udlejning hos Feriepartner Lønstrup. Der kan forventes en indtægt omkring 65-70.000,- om året ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.