Kystvejen 102, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.225.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.210
Netto ekskl. ejerudg.: 4.490
Ejerudgift pr. md. 2.048
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 1291 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1965
Ombygningsår: 2005
Sagsnr. FH4577

NYHED havkig nær strand og by

Den dejlige badeby Lønstrup ligger bare 15 km vest for Hjørring. Derfra er der ad E39 lige under to timer til Aarhus. Byen har gode restauranter og caféer, dagligvarebutik og en hel del forskellige kunsthåndværkere. Her kan man f.eks. lave sit eget glas som ferieminde i Glashuset - eller køb et sæt keramikkrus, der er dekoreret i havet, himlen og sandets farver.
Vi er her i den nordlige del af byen, som er et af de ældre sommerhuskvarterer lidt bag de store "kongevillaer", der ligger på toppen af Lønstrup. Området er fuldt udbygget, og der er en dejlig afslappet stemning, når man spadserer ned til byen - en tur på 10-12 minutter ad stier gennem klitlandskabet. Der er heller ikke langt ned til den lille badestrand tæt ved købmandsbutikken i Harerenden. Både fra stuen og fra terrassen kan man se vandet.
Det hyggelige sommerhus er malet mørkeblåt med hvide vinduer og døre. Taget er eternit/cembrit og terrassen er dels flisebelagt, dels i træ, og i øvrigt indhegnet med stakit. På terrassen står en åben pejs, der også kan anvendes som grill, så hvis aftenen er lidt kølig, trækker man bare nærmere pejsen.
Indvendigt er der laminatgulve, hvide trælofter og -vægge. Den fine Morsø Brændeovn med egern på siden giver rigtig meget varme i forhold til sin størrelse. Skal den skiftes ville det dog nok være en bedre idé med en luft/luft varmepumpe, som dels sparer på den dyre elvarme, dels forurener mindre.
Stue og køkken er i åben forbindelse, og husets tre soverum ligger samlet i den vestlige ende af huset. Badeværelset har brus, wc og håndvask og så er der blevet plads til en vaskemaskine.
Bygget i vinkel på huset med indkørsel fra nordsiden af grunden er der en garage med indgang fra terrassen. Her kunne der for relativt få midler laves et anneks i stedet.
Huset udlejes ikke, men ville ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau kunne give en indtjening i omegnen af 60-70.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.