Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kystvejen 62, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.200.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.971
Netto ekskl. ejerudg.: 7.871
Ejerudgift pr. md. 2.757
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 115 m2
Grundareal: 1253 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2010
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4438

SOLGT

Lønstrup er en fin badeby på Nordjyllands vestkyst. Der bor omkring 600 i byen, så der er altid liv i byen, uanset om det er sommer eller vinter. Derfor er der også mange butikker og kunsthåndværkere, der har åbent hele året. Om vinteren har de tid til at producere til lager, og om sommeren kan de sælge ud af vinterens frembringelser. Der er købmand og flere restauranter, både i den dyre ende og den mere almindelige, og du kan få alt fra en friskfanget rødspætte til de gastronomiske mesterværker. Som udgangspunkt for udflugter i Nordjylland er Lønstrup ganske fortrinlig. På en time når man til Blokhus, Hjørring Brønderslev, Hirtshals, Tversted, Frederikshavn og næsten til Skagen - og så er der faktisk rigtig mange udflugtsmål at vælge imellem.
Adressen her hedder Kystvejen 62, men adgangen til huset sker ad Fugleklovej, som er en blind vej uden trafik. Grunden er plan og udlagt med græs og et par enkelte træer og buske. I skellene mod øst, nord og vest er der lave, græsbevoksede  jordvolde. Det ville være oplagt at plante nogle buske, der kunne give lidt mere privatliv omkring huset. Installerer man så en robotplæneklipper til at slå græsset, er der virkelig minimal vedligeholdelse af haven. Terrasserne, der strækker sig hele vejen rundt om huset, er alle flisebelagt og indkørslen er belagt med sorte granitskærver. En del af terrassen er overdækket og er faktisk mere en udestue. Her er rigtig godt at være om aftenen eller i blæsevejr, og der er fuld udnyttelse af solen, fordi overdækningen holder godt på varmen, også efter solnedgang. De store sidemarkiser mellem hus og garage kan give både læ og privatliv. Der er for nylig opsat stakit langs kanten af terrassen. Disse var ikke malet, da fotografen kom forbi.
Det antracitgrå hus er klinkbygget i kraftigt træværk. Det er arkitekttegnet, bygget i kvalitetsmaterialer og med en god håndværksmæssig finish. Det har tag af cementsten, zinktagrender og hvide døre og vinduer i alu/plast, som er absolut vedligeholdelsesfrie. Den store garage på ca. 35 m2 er i samme materialer. Ejendommen opvarmes med oliefyr(øko/kondensfyr - meget miljøvenligt) samt varmepumpe. (Varmeforbrug med fuld opvarmning ca. 7.000 kr. pr. år.). Der er klinkegulve med gulvvarme overalt i huset og endda et par solceller på taget, der anvendes til brugsvand. Når det ikke er nok, træder centralvarmeanlægget ind. Husets centrale rum er den store opholdsstue, der er i helt åben forbindelse med det superfine køkken med den skulpturelle emhætte og har store vinduespartier mod øst og vest. Det er i øvrigt enkelt at ændre indretningen af køkkenet, idet det ene skabsmodul er på hjul, så man kan bytte det ud med spisebordet. Mod syd er der entré/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt god skabsplads, et badeværelse med dobbelt bruser samt et soveværelse. Mod nord er der 2 soverum samt et stort badeværelse med spa/badekar og sauna. Med adgang udefra på nordsiden er der desuden et teknikrum, hvor der er plads til lidt opbevaring.
Indretningen er i lyse farver med beigefarvede klinker på gulvene, hvide vægge og lyse trælofter, der går til kip næsten overalt. Undtagelsen er over entreen og det mindste badeværelse, hvor der er en hems med plads til leg og ophold for børn - og med TV. Begge badeværelser har hvide skabe med en lysegrå bordplade i granitex med integreret håndvask. Brusenicherne har mosaikfliser i sort eller næsten sort med indslag af gråt på det lille badeværelse og brunt på det store badeværelse. Resten af væggene er vandskurede. 2 af soverummene er indrettet med dobbeltseng, og det tredje med en sovesofa. Alt i huset er indrettet med øje på funktionalitet og æstetik, og derfor fremstår huset også spritnyt og superskarpt.
Badekarret på det store badeværelse kan med enkle midler laves om til en spa. Afløbsforholdene er installeret, men sælger har ikke ønsket dette.
I øvrigt er der alarm i bygningen.
Øvrige bygninger: Den store garage indeholder i øjeblikket en del private ejendele, men giver god plads til opbevaring af havemøbler osv.
NB: Følgende inventar medfølger IKKE: Diverse pyntegenstande, der er modtaget som gaver; Læderlænestolen; stolene i saunaen; div. personlige ejendele i teknikrum, bl.a. fryser. I garagen MEDFØLGER følgende: Stålreol, havemøbler og -hynder.
Huset udlejes ikke, men ville ved fuld dispositionsret for udlejningsbureauet kunne give en indtjening i omegnen af 100-120.000. Dette vil øge varme- og vandforbruget, men lejerne vil jo også betale for dette.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.