Bækrenden 1, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.295.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.464
Netto ekskl. ejerudg.: 4.767
Ejerudgift pr. md. 1.816
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 39 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1973
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4397

NYHED - BYG NYT - havudsigt

Dette sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd. Området ligger få km. vest for Hjørring og E39. Der er prima tilkørselsforhold til ejendommen hvor der i øvrigt også dagligt kommer bus. Om sommeren er der nogle af busserne, der vender ved den lille rundkørsel bare 100 m fra huset. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder. For alle aldre findes der skønne attraktive fristelser, så en ferie i Harerenden kan nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind.
Harerenden er unikt ved ejerforholdene. Man køber ikke en grund med et sommerhus på, men en ideel anpart i en forening med ca. 240 medlemmer. Hver anpartshaver har et ikke-matrikuleret område på omkring 1.000 m2, hvor der findes et byggefelt på 160 m2. Indenfor dette felt skal alle bygninger ligge, og der må højst være 100 m2 under tag, inkl. overdækkede terrasser, udhæng, garage o.l. Fordelen ved at have sommerhus i Harerenden er, at ejendomsskatterne er billige, og der for de fleste ejendomme er frit vandforbrug. Desuden er der mindre bidrag til kystsikring og vedligeholdelse af veje og vandledninger.
Grundstykket omkring dette hus er stort set vedligeholdelsesfrit. Det er bevokset med forskellige buske og lidt marehalm og græs, og der er kun behov for at slå græs ved indkørslen. Huset er et ældre bjælkehus med eternittag samt en garage i samme materialer. Det er holdt i grønt og svenskrødt udvendigt og der er zinktagrender.
Huset indeholder en stue, der er i helt åben forbindelse med køkkenet, som fremstår originalt fra husets byggeår. Derudover er der en entré, et badeværelse med brus og et soverum. Med et par spandfulde maling og knofedt kan man godt shine huset op, så man kan bo i det, men de fleste vil nok vælge at bygge nyt, da der så er mulighed for at skabe et rigtig dejligt feriested for en større familie, end der er plads til nu.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.