Kystvejen 1, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 3.295.000
Udbetaling: 165.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 13.405
Netto ekskl. ejerudg.: 11.213
Ejerudgift pr. md. 2.654
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 283 m2
Grundareal: 2611 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 6 / 3
Byggeår: 1914
Ombygningsår: 1997
Sagsnr. VE4237

MULTIEJENDOM

En pragtfuld villa med en historie, der siger spar 2.
Ejendommen er projekteret i 1914 af arkitekten Jens Jacobsen, der virkede i Hjørring og omegn fra 1913 til omkring 1960. Ejendommen er tegnet til storkøbmand og grosserer Størup. I den tid tegnede Jens Jacobsen mange markante bygningsværker i Hjørring og altså også dette, som var det første hus, han byggede i Lønstrup. Ejendommen har gennem tiden fungeret som grosserervilla, trælasthandel, lægepraksis og flerfamiliehus og udlejedes i 60-erne og 70-erne til turister. Huset har haft samme ejer siden 1958.
Der er mange muligheder for denne ejendom: liberalt erhverv, Bed&Breakfast, yogastudie, kunstgalleri, mini-kursusejendom...
Grunden er så stor, at der er mulighed for at bygge yderligere 400 m2, som kan være forretningslokaler, overnatning, kunstnerværksted o.l. Under alle omstændigheder er der her plads til en meget stor familie, eller 2 familier, der vil bo sammen. Haven giver i øvrigt mulighed for at anlægge flere terrasser, hvis dette ønskes, f.eks. i forbindelse med Bed&Breakfast. Her er plads til mange ting. Vi kan nævne: økologisk køkkenhave, frugtbuske, hønsehold, legeplads med svævebane og trætophus, shelterplads til overnatning i det fri... En del af grunden er med blandet bevoksning og rundt om huset er er anlagt græspæne og en grusbelagt indkørsel op til den dobbelte garage. Mod gaden afgrænses grunden af et bredt hybenbuskads. I øvrigt er der et par blomsterbede nær huset, med bl.a. engelske roser og stauder.
Boligen indeholder 2 separate boliger med eget køkken og bad, men er i praksis ikke adskilt i dag. I stueetagen er der køkken/alrum og 2 stuer en suite. Her er originale plankegulve, gerigter og vægpaneler, som er nænsomt renoveret i 2001, hvor køkkenet også blev opdateret. Den ene stue har en Rais brændeovn, der hurtigt kan give nogle ekstra varmegrader. Køkkenet har direkte udgang til en sydvendt terrasse, som er omkranset af en tæt bøgehæk. På vestsiden er der endnu en terrasse, som er sænket lidt ned i terrænet og omgivet af buske og træer. Stueetagen har et master soveværelse med walk in closet og eget badeværelse. Fra husets hall er der nedgang til et kælderrum på godt 9 m2.
Førstesalen har 2 værelser, køkken, bad og en kæmpestor opholdsstue. Her går lofterne til kip og der er store vinduesflader mod nordvest, hvor der er en fantastisk udsigt. Det lille lystårn i tagrygningen giver et fantastisk lysindfald. Hele overetagen er renoveret i 1995.
Huset må anvendes til helårsbeboelse. Der er offentlig vandforsyning og huset er tilsluttet kommunalt rensningsanlæg samt fjernvarme.Huset har Energimærke D.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.