Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Folstedvej 32, Vester Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.525.000
Udbetaling: 130.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.649
Netto ekskl. ejerudg.: 9.181
Ejerudgift pr. md. 2.450
Beliggenhedsby: Vester Tversted
Boligareal: 107 m2
Grundareal: 2543 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1974
Ombygningsår: 2010
Sagsnr. FH4500

SOLGT!

Tversted ligger ved Tannisbugten mellem Hirtshals og Skagen. Her er stranden bred og fast, så der kan godt køre biler på den. Det gør der også, men ikke ud for Vester Tversted, da det kræver, at man krydser Tversted Å fra nedkørslen i Tversted, og det er kun terrængående køretøjer, der risikerer det. Derfor er stranden faktisk fuldstændig bilfri. Tversted er også kendt som "Bette-Skagen", fordi bymiljøet godt kan minde om Skagen - men der er ikke så mange mennesker. Der er udstrakte skovområder øst og syd for Tversted, og et godt udbygget stisystem sørger for, at man kan komme rundt til fods eller på cykel. Der er også masser af attraktioner i området. Vi kan nævne Tversted-søerne, Ørnereservatet, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Skagen, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring byder alle på shopping og kultur, den tilsandede kirke, Rubjerg Knude fyr, der blev flyttet 70 meter væk fra kanten af skrænten ligger et par kilometer syd for Lønstrup - og meget andet.
Området Vester Tversted er det mest eksklusive sommerhuskvarter omkring Tversted. Det er et lukket kvarter, hvor der ikke kommer andre end beboere og lejere. Vejene er forbundet med stier ned over den fredede klithede til stranden, så man behøver ikke komme på offentlig vej for at få sin morgendukkert. Grunden er en let kuperet naturgrund med græs, marehalm og enkelte fritstående træer. Der er terrasser på flere sider af huset, så der er mulighed for at følge solen hele dagen.
Det sorte, klinkbyggede træhus har liste pap tag med zinktagrender og hvidmalede døre og vinduer. Huset er vendt mod solen med en stor stue, der vender mod syd, og som har direkte udgang til træterrassen, der strækker sig rundt om tre sider af huset, så man kan have sol hele dagen. Køkken/alrummet, som er hævet et par trin over stuens niveau, har vinduer mod nord og her er en opgang til hems/stue med vinduer både mod nord og syd. Her har man en flot havudsigt mod Tannisbugt, ned over den fredede klithede, hvor der ikke kommer flere sommerhuse, end der er nu. Huset er oprindeligt bygget i 1974, men har ved arkitekt fået en tilbygning samt en total ombygning i 2010, dette er sket på en charmerende måde, så byggeriet har flere niveauer - og jo højere, man kommer op, desto bedre bliver havudsigten. Hovedhuset har to værelser, annekset har et værelse, en hems og et toilet. Endelig er der i det, der på bbr-meddelelsen kaldes et udhus, indrettet et soverum med køjeseng.
Sommerhuset har aldrig været udlejet. Med husets størrelse, beliggenhed og antal sovepladser burde det kunne indbringe i omegnen af 60- 70.000 om året ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.