Havtornvej 47, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.575.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.687
Netto ekskl. ejerudg.: 5.763
Ejerudgift pr. md. 2.082
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 1317 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår: 2001
Sagsnr. FH4501

SOLGT

Lille hyggeligt hus med fantastisk beliggenhed
I får en beliggenhed i særklasse, hvis I vælger at holde jeres ferie i dette hyggelige sommerhus i Lønstrup. Huset ligger fredfyldt og godt i læ med udsigt til indlandsklitterne, og der er blot en kort gåtur ned til Vesterhavet.
Huset emmer af vaskeægte sommerhusstemning med rødmalet træfacade og hvide vinduesrammer. Det hele indrammes smukt af alt det grønne på grunden, så feriefølelsen indfinder sig lige straks fra ankomsten. Indenfor er der en hyggelig atmosfære med træbeklædte vægge, synlige loftsbjælker og et dejligt lysindfald fra de mange vinduespartier. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, så her får I et skønt, sammenhængende opholdsareal til ferieturens hyggelige samvær. Der er to soverum i huset med dobbeltsenge, og hertil kommer et anneks med enkeltseng, så der i alt er plads til fem personer.
Huset ligger øverst på en let skrånende grund, og randbeplantningen skærmer godt mod vest og nord, mens der er åbnet op mod indlandsklitterne fra den øst- og sydvendte terrasse. Her kan I nyde udsigten eller bare sidde godt i læ og nyde freden og roen - i sol eller skygge efter behov.
Huset ligger for enden af en blind vej i et roligt sommerhusområde i udkanten af Lønstrup. Tæt ved huset løber en sti til vandet, så I får let adgang til Vesterhavets bølger, hvis I holder af forfriskende havbade. Der er også mange gode vandre- og cykelruter i lokalområdet for de, der holder af at opleve naturen fra nærmeste hold - og så er dyrelivet ovenikøbet rigt. Fra huset er der blot en kort gåtur til Lønstrup by, som er kendt for sit kunstnermiljø og sin hyggelige atmosfære med spisesteder, småbutikker og gallerier. Af gode udflugtsmål kan også anbefales vandreklitten Rubjerg Knude, og både Hirtshals og Hjørring er desuden værd at besøge.
Huset udlejes gennem Feriepartner med husnumer LN1836. Det bør ved fuld udlejning kunne give en indtjening i størrelsesordenen 50-70.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.