Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Brune Banke 7, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.075.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.660
Netto ekskl. ejerudg.: 7.460
Ejerudgift pr. md. 2.158
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 1270 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2003
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4531

NYHED I LØNSTRUP

Denne herlige ejendom ligger i den sydøstligste del af Lønstrup. Kvarteret er et af de ældre, som er vokset til gennem årene, så her er gode læforhold. Terrasserne ligger naturligvis i den rigtige vinkel, så der er en stor træterrasse mod syd og vest, som er delvist overdækket, og så er der en mindre terrasse mod øst, hvis man har lyst til et skud D-vitamin til morgenkaffen.
Huset er i kraftigt 1-på-2 træværk med hårdttræsvinduer, limtræskonstruktion, cementstenstag, zinktagrender, lofter til kip, store vinduespartier... det har det hele. Der er tre soverum, hvoraf de 2 har dobbeltseng og det tredje en 3/4-seng med en overkøje, så der er 7 sovepladser i alt. Derudover er der en hems, der godt kan give et par ekstra sovepladser i en snæver vending.
Den store opholds- og spisestue er i åben forbindelse med køkkenet, som har alle faciliteter. Badeværelset er holdt i mahogni - samme træsort som vinduerne, og det er rigtig luksuriøst udstyret med bruseniche, sauna og topersoners spa. Huset er på 80 kvadratmeter, hvortil kommer et redskabsrum på 6 kvadratmeter. Derudover er der et stort udhus på 21 kvadratmeter med brændeskur.
Grunden er plan og græsbevokset med delvis randbeplantning samt hybenovergroede volde som adskillelse mod naboerne. Derudover er der enkelte solitærplanter. Det eneste havearbejde er faktisk plænen, men man kunne jo investere i en robotplæneklipper. De er efterhånden meget driftsikre, og de kan kun fungere indenfor det afgrænsede areal, så de er faktisk ikke udsat for tyveri. Så kan man jo bruge tiden på en god bog i stedet.
Lønstrup ligger på Nordjyllands vestkyst omkring 15 kilometer vest for Hjørring. Lige øst for Hjørring rammer man E39, og så er man faktisk i Århus på omkring 2 timer. Der er gode butikker i byen, og man kan gå til centrum og stranden på 10 minutter. Et par kilometer mod syd finder man Rubjerg Knude Fyr, der i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter ind i landet, så det ikke skulle styrte i havet. Det tiltrækker hvert år omkring 300.000 gæster. Derudover kan vi nævne Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet ved Tversted, kunstmuseer i både Hjørring, Frederikshavn og Skagen, Råbjerg Mile... Og skulle vejret drille, kører man til Skallerup Seaside Resort, hvor der er romersk bad, børnebadeland, bowling, tennisbaner, badmintonhal, besøgslandbrug, restaurant mm. Der er faktisk ikke tid nok i ferien til at nå det hele, så det er oplagt at have et sommerhus her, så man får flere ferier.
Sommerhuset er ikke til udlejning, men burde ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau have et indtjeningspotentiale på omkring 80.000 om året før skat.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.