Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Alvildavej 17, Løkken 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.395.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.866
Netto ekskl. ejerudg.: 5.111
Ejerudgift pr. md. 2.037
Beliggenhedsby: Løkken
Boligareal: 58 m2
Grundareal: 2527 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4422

NYHED

Feriehusområdet Hvorup Klit ligger lidt syd for Løkken, med ti minutter på cykel til centrum og ti minutters gang til stranden. Vil man have bilen med på stranden, kører man også til Løkken, det vil heller ikke vare mere end ti minutter, før man parkerer bilen. Der er masser af plads på stranden, hvor man kan køre sydpå helt til Blokhus og Rødhus - næsten 20 kilometer. Løkken har et dejligt bymiljø med mange butikker og et godt udvalg af restauranter. Det er en hyggelig badeby, hvor skuldrene lige synker en centimeter ned, så man kommer i "ferie-mode" og giver slip på al stress og jag. Tæt på sommerhuset er der en campingplads med supermarked, legepladser samt vandland, som naboer også kan benytte mod betaling. Desuden er der nogle få minutter mod syd en fin fodboldgolf-bane, fiskepark og galleri med skiftende udstillinger og levende musik en gang imellem. Og så ligger hele Nordjylland jo åben med attraktioner og seværdigheder i rigt mål. Der er et kvarters kørsel til Fårup Sommerland, ti minutter til Rubjerg Knude Fyr - og Lønstrup, og under en halv time til Hjørring. En halv time er også den tid det tager, til man er på motorvejen (E39), og så er man i Århus på under 2 timer.
Dette område er efterhånden groet til med skelbeplantning af høje graner. Herudover er der slået græs på en del af grunden og plantet lidt buskadser. Man kunne lave en friseret græsplæne på hele grunden, eller lade naturen tage magten, læne sig tilbage og nyde de vilde blomster. Der ses jævnligt hare, rådyr, fasan og ræv i området - nok mest ved daggry og skumring. Grunden er åben mod vest og solnedgangen, og det er et oplagt sted at nyde aftenen på den overdækkede terrasse, hvor der både er lys og læ.
Det sorte sommerhus har eternittag med hvide inddækninger, hvide vinduer og en træterrasse med delvis overdækning i glas og klare plader. Indvendigt er huset næsten totalrenoveret indenfor de seneste 3-5 år. Blandt andet er der nye akustikgulve i stue/gang/køkken,hvidmalede vægge og lofter overalt, nyt køkken med emfang i loftet... Der er 3 soverum med i alt 7 sovepladser. Badeværelset har gulvvarme, bruser, toilet og håndvask. Desuden er der på grunden et stort skur/anneks.
Huset udlejes via Dancenter med husnummer 78031 og bør ved fuld udlejning kunne indbringe 40-60.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.