Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Østersøvej 19, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.445.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.962
Netto ekskl. ejerudg.: 8.843
Ejerudgift pr. md. 2.534
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 146 m2
Grundareal: 1496 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1996
Ombygningsår: 2017
Sagsnr. FH4225

Dette sommerhus ligger i det sydøstlige Lønstrup, i et fuldt udbygget sommerhusområde, hvor træerne er vokset godt op, så der er mere læ end ned mod vandet. Der er stadig bare et kvarters magelig slentretur til centrum af Lønstrup med helårsåbne butikker, kunsthåndværkere, caféer og gallerier.
Grunden er en plan, græsbevokset grund med randbeplantning af nåletræer og lidt løvtræer indimellem. God plads til boldspil og udendørs aktiviteter
Huset udlejes ikke, men bruges af familien året rundt. Hvis det skulle udlejes, ville det kunne indbringe omkring 60-75.000 i bruttoprovenu.
Meget velholdt Lønstrup-hus fra 1996. Huset er et sort træhus med eternittag. Udhæng og enkelte bygningsdetaljer er hvidmalede, døre og vinduer er i hvid plast og der er hvide plastiktagrender og -nedløb. Ind mod soklen er der lagt grus for at hindre græsset i at vokse helt ind til huset. Der er træterrasser mod sydvest og mod øst, begge steder delvist indhegnede med et lavt stakit.
Indvendigt er der lyse parketgulve, lyse ludbehandlede trævægge og lofter. Lofterne går til kip undtagen over et af soverummene, hvor der er en hems ovenover.
Husets centrale rum er den store opholds- og spisestue, der er  adskilt fra køkkenet med en halvmur i vandskurede, hvidmalede mursten. Der er 3 soverum, et med dobbeltseng, et med 3/4-seng og et med 2 enkeltsenge. Desuden er der mulighed for et par sovepladser på hemsen.
Badeværelset har 2-personers spa, bruseniche og sauna. Desuden et flot håndvaskearrangement med marmorlignende bordplade samt vaskemaskine og tørretumbler.
Der er i 2016-2017 tilbygget poolafdeling med ekstra badeværelse og sauna.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.