Morgenvej 3, Nørlev Strand Syd 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.700.000
Udbetaling: 185.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 16.055
Netto ekskl. ejerudg.: 13.612
Ejerudgift pr. md. 2.323
Beliggenhedsby: Nørlev Strand Syd
Boligareal: 116 m2
Grundareal: 1470 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1977
Ombygningsår: 2005
Sagsnr. FHE4575

Fantastisk panoramaudsigt!

Fantastisk panoramaudsigt!
Den bedste havudsigt man kan forestille sig og kun få meter fra det brusende Vesterhav.
Velkommen til et skønt sommerhus med en pragtfuld beliggenhed og en formidabel udsigt til Vesterhavet gennem store panoramavinduer. Her er alt, hvad der er nødvendigt for en vellykket og afslappende ferie: hyggelig og varm indretning, velfungerende hårde hvidevarer, god plads og praktisk opdeling med ét stort åbent opholdsrum for sig og værelser og badeværelse for sig. Derudover har sommerhuset en stor og flot gaspejs, som spreder hygge på kolde dage, og gratis, trådløst internet, så du kan følge med i nyheder og børnene kan se film og spille. Et moderne og velfungerende sommerhus!
Sommerhuset ligger på en naturgrund, som kun ligger få meter fra stranden og det brusende hav. Sommerhuset har en helt indhegnet solgård, som giver god læ.
Sommerhuset ligger i Skallerup Klit med den østlige side af grunden grænsende op til et stort friareal udlagt som rå og uspoleret natur. Fra solgården har man udsigt til områdets indlandsklitter og fra husets andre terrasser er der udsigt til havet. Kun få hundrede meter fra huset ligger Skallerup Seaside Resort, som byder på mange aktivitetsmuligheder. Nogle aktiviteter kan kun benyttes af centrets beboereFå kilometer væk finder du Lønstrup med de hyggelige caféer, spændende gallerier, glaspusterier og gode shopping-muligheder.
Huset udlejes gennem Feriepartner med husnr LN734. Ved fuld dispositionsret for bureauet bør dette hus kunne udlejes for 150-160.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.