Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitbakkevej 53, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.000.000
Udbetaling: 200.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 17.956
Netto ekskl. ejerudg.: 14.918
Ejerudgift pr. md. 2.758
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 76 m2
Grundareal: 2860 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1986
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4244

Flot havudsigt på toppen af Harerenden

Med en beliggenhed i den øverste del af Harerenden, nord for Lønstrup, ligger denne ejendom med den flotteste udsigt man næsten kan tænke sig. Om man sidder i stuen eller på terrassen, så er der næsten 180 graders havudsigt ud over området Harerenden, mod syd til Lønstrup og mod nord næsten til Hirtshals. Bevæbnet med en god kikkert kan man næsten læse navnene på de skibe, der sejler til og fra Hirtshals. På cykel er der knapt ti minutter til centrum af Lønstrup og cykler man mod nord kommer man til Skallerup Seaside Resort, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.
Grunden er en højtbeliggende, kuperet grund, hvor der for nylig er fjernet en del bevoksning for at give bedre udsigt over området. Det meste af grunden er derfor (snart)græsbevokset med lidt buskads som randbevoksning. Der er indhegnede terrasser mod syd og nord/vest, så der er mulighed for at finde læ flere steder.
Huset er et mørkegråt/mørkeblåt træhus i kraftigt 1-på-2 træværk med hvide vinduer og døre. Taget er et listepaptag, som er en af de tagtyper, der har en rigtig god holdbarhed overfor vind og vejr. Huset indeholder stort køkken/alrum, en nedsænket opholdsstue med stor brændeovn, badeværelse med bruseniche, 3 soverum og en hems med ekstra sovepladser. Desuden er der med adgang udefra et skur til opbevaring af plæneklipper og havemøbler.
Huset er i tiptop stand med flotte gulve med store skiferklinker (med gulvvarme) i køkken/alrum og bad og plankegulve i stuen op på værelserne. Vægge og lofter er i lyst træ og lofterne går til kip. Vinduesrammerne er hvide med enkelte indslag af ultramarinblåt. Indretningen er enkel og hyggelig med bl.a. bløde lædermøbler i opholdsstuen - hvor der naturligvis også er havudsigt. Køkken/alrum og opholdsstue har panoramavinduer fra gulv til loft.
Dette er virkelig en ejendom, der skal ses. Udsigten fås næppe bedre og huset er så velholdt, at man skal lede længe efter noget, der er bedre.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.