Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Madsinesvej 15, Løkken 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.995.000
Udbetaling: 250.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 23.035
Netto ekskl. ejerudg.: 18.961
Ejerudgift pr. md. 3.069
Beliggenhedsby: Løkken
Boligareal: 112 m2
Grundareal: 1856 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1999
Ombygningsår: 2000
Sagsnr. FHE3924

Denne flotte ejendom ligger fantastisk med udsigt over vandet, idet terrænet stiger  en hel del her langs kysten ved Grønhøj. Nærmeste større by med gode indkøbsmuligheder er Løkken. Her er man helt ude i naturen, hvor det stort set kun er lærkesangen, man kan høre. Rigtig mange huse har græstørv på taget ligesom dette, for at de kan falde mere ind i landskabet.
 I den nærmeste landsby, Ingstrup, er der ostebutik med salg af egne oste, smør og mælkeprodukter. Ingstrup har som en kuriositet mange små bogbutikker, som er selvbetjeningsboder, hvor man køber brugte bøger, ligesom man andre steder køber jordbær og kartofler.
 
 Grunden:
 
 Ejendommen ligger på en stor, kuperet klitgrund, som er absolut vedligeholdelsesfri. Huset er det sidste på en blind stikvej fra Madsinesvej og der er en grusbelagt parkeringsplads ved huset. Bevoksningen består af marehalm og græs, med spredte klynger af gråris, enebær eller hyben og der skal ikke slås græs nogen steder. Rundt om det meste af huset er der træterrasser, som er hævet et par skridt over niveau - det er med til at skabe den fantastiske udsigt, der er ud over hele området - og Vesterhavet ikke at forglemme.
 
 Boligen:
 
 En særpræget sommerbolig med mange flotte detaljer. Huset er i trykimprægneret træ med hvide udhæng, vinduesrammer og døre. Træterrasserne er indhegnet for at give ekstra læ på sydsiden af huset, hvilket giver gode muligheder for solbaderne. Mod vest og nord er terrassen ikke afskærmet, men giver fuldt overblik over området og kysten, så man bl.a. oplever solnedgangen som en totaloplevelse.
 
 Indvendigt er der plankegulve, vægge og lofter i lyst træ (ludbehandlet), og med synlige, hvidmalede spær, hvidmalede murstens-halvvægge og mange fine indretningsdetaljer. Det store badeværelse har vandskurede murstensvægge, der er malet cremefarvede, og gæstebadeværelset har trævægge samt muret bruseniche med fliser i bløde, lysebrune nuancer.
 
 Huset består af en stor stue i 2 niveauer, med køkken som en integreret del, kun adskilt med halvmure. Køkkenet er med mørk granitbordplade og mahogniskabe. Der er flere udgange til terrasserne fra stuen. Der er 2 soverum med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge, en alkove med 2 sovepladser i stuen samt en hems.
 Det store badeværelse skal opleves. Her er bruseniche, toiletniche, niche med vaskesøjle, flot skabs- og spejlarrangement omkring håndvasken og endelig en 4-5 personers spa med nedsænket udsigtsområde - havudsigt - og udgang til nordterrassen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.