Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kystvejen 89, lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 680.000
Udbetaling: 35.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 2.883
Netto ekskl. ejerudg.: 2.513
Ejerudgift pr. md. 1.940
Beliggenhedsby: lønstrup
Boligareal: 49 m2
Grundareal: 1199 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1967
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4205

SOLGT

Denne fine feriebolig ligger i det centrale Lønstrup - umiddelbart nordøst for byens centrum. Alle forretninger, restauranter, gallerier, keramikere, glaspustere sølv- og guldsmede nås på ganske få minutter til fods. Det samme er tilfældet med stranden, ophalerpladsen, vinterbadepladsen etc. Kort og godt ligger ejendommen i et meget populært område.
Der er også mange attraktioner i omegnen. Kystklinten mod syd fra Lønstrup er nogle steder næsten 50 m høj og strækker sig helt ud forbi Rubjerg Knude fyr og sydpå mod Løkken. Rubjerg Knude Fyr trækker usædvanligt mange besøgende i øjeblikket, fordi der planlægges flytning af fyret. Man kan ikke komme op i fyret lige nu, men man kan kigge på arbejdet, hvor hele fyret omkring uge 43 skal flyttes ca. 80 meter tilbage fra skrænten - i èt stykke. Hirtshals byder på shopping og Nordsøen Oceanarium, Hjørring har meget mere shopping, museer, teater - og jernbaneforbindelser til Hirtshals, Frederikshavn/Skagen og Aalborg. Fårup Sommerland ligger en halv times kørsel mod syd i retning af Blokhus, Badebyen Løkken har gode restauranter, mole med plads til lystfiskere, bolchekogeri, bryghus og meget mere. Rhododendronparken i Brønderslev er flottest fra maj til august, hvor de mange rhododendroner og azaleaer blomstrer. Ørnereservatet ved Tuen byder på imponerende opvisninger af de store rovfugle, nogle stryger lige hen over hovederne på tilskuerne og andre hopper rundt mellem tilskuerne, hvis der er mad at finde. Tverstedsøerne er et besøg værd hele året - eller besøg kræmmerne Jens og Mads, som vi har set på TV. Marianne Isagers strik er kendt i vide kredse, besøg hendes butik lige øst for Tversted, her kan både købes garn og færdige strikvarer.
Grunden er plan og græsbevokset med masser af plads til leg og boldspil. Langs skel er der dels bevoksning, dels stakit. Mod vejen er der græsbevokset, men der kunne sagtens afskærmes noget mere. Under alle omstændigheder er der fint privatliv på terrassen, der strækker sig lagns syd- og vestsiden af huset. Den store entré anvendes også som havestue, hvor man kan nyde solnedgangen uden at være udsat for vind og vejr.
Boligen er et hyggeligt og charmerende, grønmalet sommerhus med en god udnyttelse af alle kvadratmeter. Der er etableret store, indhegnede solterrasser rundt om huset, hvor der er rigtig gode sol- og læforhold. Indvendigt er der trævægge og -lofter i rustik. Gulvene er vinyl i stue og køkken, klinkegulv på badeværelset og gulvtæppe i de 2 soverum. Køkkenet er i forbindelse med stuen, kun adskilt af en halvvæg. Hovedhuset indeholder stue/køkken, bad og et soverum med dobbeltseng. Garagen har et depotrum/udhus, der er indrettet som anneks med 4 sovepladser.
Huset opvarmes med el. Der suppleres med en flytbar gasovn.
Hvis man ønsker at bygge nyt, kan man indenfor lokalplanen bygge 120 m2 beboelse med en max bygningshøjde på 5 m. Dertil vil det være tilladt at have carport eller garage. Lokalplanen for området kan findes på dette link. https://dokument.plandata.dk/11_3245361_1494418657577.pdf (delområdet for denne ejendom starter på side 1630)

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.