Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitageren 19, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.445.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.191
Netto ekskl. ejerudg.: 8.895
Ejerudgift pr. md. 2.589
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 121 m2
Grundareal: 2645 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2013
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4465

NYHED

Tornbys sommerhusområder strækker sig langs kysten fra lige syd for Hirtshals og næsten ned til Sønder Tornby, som er en driftig lille by med skole, dagligvarebutik og stoppested for Hirtshalsbanen. En sjov attraktion for de fleste familier er Tornby gamle Købmandsgård, hvor man kan se legetøj fra da bedstefar var dreng og en udstilling med gamle købmandsvarer. Når man har betalt entréen, er der forresten kaffe og søsterkage med i prisen.
Der er bare få km til motorvejen (E39) og så er man faktisk i Århus på lige godt 2 timer.  Som udgangspunkt for udflugter ligger Tornby godt. På en time når man til Fårup Sommerland ved Blokhus eller til Skagen, og mellem de yderpunkter har man både Rubjerg Knude Fyr, Den tilsandede kirke, Lønstrup, Tversted, Cloostårnet, Nordsøen Oceanarium, Råbjerg Mile...
Grunden her er plan og græsbevokset. Der er kun slået græs lige rundt om huset, ellers er grunden vedligeholdelsesfri. Det er en nyere udstykning, så der er ikke vokset en masse træer op endnu, men man kan godt være heldig at se et rådyr gå forbi, hvis man er tidligt oppe om morgenen. Indkørslen er belagt med grå granitskærver. Der er flisebelægning på den ene side af huset - morgenterrassen, der vender mod øst, og en stor, delvist indhegnet og delvist overdækket træterrasse mod vest/syd.
Huset er sort og bygget i kraftigt træværk med vinduer og døre i en mørk træsort, sandsynligvis mahogni. Der er tag i cementsten og med zinktagrender. Et udhus, der er indrettet til aktivitetsrum, er bygget i samme materialer.
Indvendigt er der højt til loftet. Tagkonstruktionen bæres af limtræsbjælker, så alle lofter går helt til kip. Lofterne er i lyst træ. Der er overalt hvide, malede vægge. Gulvene er i en meget stærk, lys laminat, og i begge badeværelserne er der fliser på gulvene og i brusenichen. Det store badeværelse har 2-personers spa og sauna. Derudover indeholder huset 3 soverum med hver to sovepladser, og endelig, husets centrale rum, det store opholds- og spiseområde, der er i åben forbindelse med køkkenet og har direkte udgang til terrassen.
Huset udlejes ved Sol og Strand og har en dokumenteret lejeindtægt på 115.000 brutto for 2019.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.