Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Ingeborghusvej 4, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.295.000
Udbetaling: 215.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 17.926
Netto ekskl. ejerudg.: 15.649
Ejerudgift pr. md. 2.590
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 164 m2
Grundareal: 1630 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4315

Investér i havudsigt

Tornby Strand er et dejligt sommerhusområde, som er opdelt i flere afdelinger, der ikke har forbindelse med hinanden, hvis man vil køre i bil. Hvis man går, kan man godt komme fra det ene kvarter til det andet, men der er absolut ingen gennemgående trafik. På denne blinde vej er der kun trafik til 2 andre huse, så det vil oftest være lærkesang og mågeskrig, der er de højeste lyde. Den nærliggende by, Tornby, har gode faciliteter for fastboende, med købmand og station på Hirtshalsbanen. Der er kun få km til E39, så resten af Jylland er næsten lige om hjørnet. Det er altid spændende at besøge Tornby gamle Købmandsgaard, hvor man kan se en udstilling fra gamle dage, bl.a. med strandingshistorie. Der er også mulighed for at købe legetøj fra da farfar var dreng og få kaffe med søsterkage i dagligstuen.
Grunden er kuperet med bevoksning af marehalm og lignende og er nærmest fuldstændig vedligeholdelsesfri. Der er træterrasser næsten hele vejen rundt om huset, så der skulle nok kunne findes en lækrog. Det bedste ved huset er nok beliggenheden. Der er havudsigt ned gennem den lille bækslugt, og med en god kikkert kan man holde øje med skibstrafikken til Hirtshals.
Lige efter den bedste kvalitet kommer den næstbedste - swimmingpoolen. Den har direkte udgang til terrasser på begge sider. Huset er utroligt velholdt, og fordi der er pool, så er huset så gennemventileret, at der ikke er det mindste spor af fugt nogen steder i ejendommen - det er kort sagt et af de sundeste huse, man kan opdrive på markedet.
Huset er et sort træhus med solid 1-på-2 beklædning. Der er 2 badeværelser, hvoraf det ene har en spa, der har vinduer ud til sydterrassen. Derudover har begge badeværelser toilet, brus og et skabsarrangenemt omkring håndvasken. Der er sauna i tilknytning til poolen. Huset har 4 soverum og derudover en hems med et par ekstra sovepladser, eller opholds- og legerum for børnene. Fra stuen, der er adskilt fra køkkenet med en halvmur, er der indkig til poolrummet, og så er der naturligvis adgang til husets terrasser.
Huset er perfekt til den store familie. Det udlejes i øjeblikket og bør ved fuld udlejning kunne generere en bruttoindtjening i omegnen af 180-200.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.