Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Nordsøvej 13, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.645.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.933
Netto ekskl. ejerudg.: 6.052
Ejerudgift pr. md. 1.931
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 69 m2
Grundareal: 1367 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1971
Ombygningsår: 1990
Sagsnr. FH4446

NYHED

Lønstrup ligger smukt i og omkring en dal ud mod vestkysten vest for Hjørring i Nordjylland. I centrum af byen er husene beboet hele året, så der er altid folk i byen. Der er næsten 600 fastboende. Der er mange kunsthåndværkere, der har slået sig ned her. Om vinteren bliver der produceret det lager, der sælges om sommeren, og hvis man kommer på besøg - især uden for sæsonen - så har de som regel god tid til at snakke om processerne og man kan se til, mens de arbejder. I nærheden af Lønstrup finder man Rubjerg Knude Fyr, som både før og efter flytningen i efteråret 2019 har haft en stadig strøm at gæster. Fårup Sommerland ligger en halv times kørsel mod syd, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals ligger en halv time mod nord. I Skallerup Seaside Resort er der badeland, romersk bad, aktivitetscenter, badmintonhal, tennisbaner og i det hele taget et hav af aktiviteter både ude og inde. Der er ca 15 minutter til Hjørring, og når man rammer E39 øst for byen er der bare to timer til Aarhus.
Sommerhusområdet her ligger i den sydøstlige del af byen med 10 minutters gang til centrum. Det er godt groet til, da de fleste af husene har randbeplantning af grantræer, der efterhånden er 40-50 år gamle. Vi er stadig så tæt på åbne marker, at både hare, fasan og rådyr kan ses indimellem - nok især ved solnedgangstid. Grunden her er plan og har har ældre randbeplantning mod nord og øst. Mod syd er der plantet nyt og mod vejen er der nogle enkelte buske i et bed, der har geomembran(stopper ukrudt, men lader vand passere) med flis som dæklag. Derudover er der en indkørsel med granitskærver og en lille træterrasse på nordsiden af huset. Udelivet kan bl.a. nydes på den store delvist indhegnede træterrasse mod syd, hvor der er sol hele dagen. Mod Øst er der en stor græsplæne, hvor der er plads til fodbold og andre boldspil. Ejer har en aftale om græsslåning for kr. 2.000,- pr sæson, som evt. kan overtages
Dejligt sommerhus i kraftigt 1-på-2 træværk der er delvis renoveret indenfor med bl.a. nyt køkken og bad i 2011. Der er fliser med gulvvarme overalt på nær i de 3 soverum, der har trægulve. Ejendommen opvarmes primært ved varmepumpe (fjernbetjent) samt el radiatorer. Husets centrale rum er den store stue med loft til kip, der er i åben forbindelse med køkken/alrummet, så man kan være sammen, selvom man laver noget forskelligt. Der er naturligvis direkte udgang til den store sydvendte terrasse fra køkken/alrum. Der er 3 soverum i huset, 2 med dobbeltsenge og 1 med køjeseng, i alt 6 sovepladser. Indretningen er moderne og rustik, med en hyggelig stemning.
Huset udlejes gennem Feriepartner med nr LN318 og bør ved fuld udlejning indbringe 50-70.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.