Grønningen 7, Sdr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 750.000
Udbetaling: 40.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.094
Netto ekskl. ejerudg.: 2.584
Ejerudgift pr. md. 1.314
Beliggenhedsby: Sdr. Rubjerg
Boligareal: 125 m2
Grundareal: 800 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår:
Sagsnr. V4310

NY PRIS - BUD ØNSKES!

Rubjerg er en landsby på hovedvejen mellem Løkken og Hjørring. Der er et godt fællesskab i byen og gode busforbindelser og skolebusser både mod nord og syd. I nabobyen Hundelev er der dagli’brugs, friskole, SFO, børnehave og vuggestue, så der er de perfekte rammer for børnefamilier.
En plan parcelhusgrund på 800 m2, der er udnyttet til have med stakitter og hæk som afgrænsning mod naboerne. Indkørslen er belagt med granitskærver. Der er en fin garage med et stort skur. I indkørslen er der lavet en flisebelagt, overdækket terrasse, så bilen bliver som regel parkeret udenfor. Den ene terrasse er skærmet mod gaden af en halvmur og i øvrigt med stakit, så her er god læ. Den anden terrasse er ikke indhegnet, men ligger til gengæld fuldstændig ugenert væk fra gaden. Haven er udlagt med græsplæne med et legeområde i et hjørne.
Huset er grundmuret og malet lysegult med hvidt træværk, vinduer og døre. Taget er et eternittag med plasttagrender. Huset har energimærke C
Indvendigt er der laminatgulve overalt, dog klinker med gulvvarme i badeværelset. Vægge og lofter fremstår i hvidt. I stuen er der en markant indretningsdetalje med en murstensvæg, der er malet sort. Den sorte farve går igen i gardiner og indretning. Her er også fritlagte bjælker i loftet, mens de øvrige lofter fremstår i hvid rustik.
Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, kun adskilt af en halvmur. Der er 4 værelser og et badeværelse med bruser.
Sælger bor selv i huset, som overtages uden inventar.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.