Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Hvidesandevej 5, Skallerup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 895.000
Udbetaling: 45.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.683
Netto ekskl. ejerudg.: 3.228
Ejerudgift pr. md. 2.066
Beliggenhedsby: Skallerup
Boligareal: 61 m2
Grundareal: 1392 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1972
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4248

NY PRIS - BUD ØNSKES!

Med adgang gennem Skallerup og ned gennem feriecentret ligger denne ejendom ganske fredfyldt og ugenert i et lukket område ned mod den nordlige del af Lønstrups sommerhusområder. Man kan gå eller cykle til Lønstrup - eller til Skallerup Seaside Resort, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Når man skal bade, er der stier gennem området til stranden ved Skallerup, og der er ikke mere end 10 minutters gang - der er bare 300 meter.
Grunden er en næsten plan naturgrund med ekstensiv bevoksning Der er kun slået græs nogle få meter fra huset, så der er plads til et spil kroket eller vikingespil. Det vil sige, at der er mere tid til at slappe af i en lækrog med en god bog og en kop kaffe. Der er en lille overdækket terrasse mod sydøst og en større, indhegnet træterrasse mod vest. Fra østterrassen er der en herlig udsigt op mod indlandsklitten, der rejser sig brat indenfor sommerhusområdet.
Huset er et rødmalet træhus med hvide døre og vinduer og i øvrigt eternittag. Det består af en stor stue i åben forbindelse med køkken og spisekrog. Derudover er der et badeværelse med bruser og 2 værelser. Indvendigt er der plankegulve i stue, værelser og køkkenet samt flisegulv på badeværelset. Vægge og lofter fremstår i fyrrustik, der gennem årene har fået en fin patina. Køkkenet har elkomfur, mikroovn og køleskab med en lille fryser. Det store soverum har dobeltseng og det lille har 3 sovepladser, hvoraf den ene er en overkøje.
Huset har tjent denne familie trofast og har gennem årene været den faste base for sommerferierne for både børn og børnebørn af ejer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.