Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Hvidesandevej 5, Skallerup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 995.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.515
Netto ekskl. ejerudg.: 3.748
Ejerudgift pr. md. 1.970
Beliggenhedsby: Skallerup
Boligareal: 61 m2
Grundareal: 1392 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1972
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4248

NYHED

Med adgang gennem Skallerup og ned gennem feriecentret ligger denne ejendom ganske fredfyldt og ugenert i et lukket område mellem feriecentret og den nordlige del af Lønstrups sommerhusområder. Man kan gå eller cykle til Lønstrup - eller til Skallerup Seaside Resort, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.
Grunden er en næsten plan naturgrund med ekstensiv bevoksning Der er kun slået græs nogle få meter fra huset, så der er plads til et spil kroket eller vikingespil. Det vil sige, at der er mere tid til at slappe af i en lækrog med en god bog og en kop kaffe. Der er en lille overdækket terrasse mod sydøst og en større, indhegnet træterrasse mod vest. Fra østterrassen er der en herlig udsigt op mod indlandsklitten, der rejser sig brat indenfor sommerhusområdet.
Huset er et rødmalet træhus med hvide døre og vinduer og i øvrigt eternittag. Det består af en stor stue i åben forbilndelse med køkken og spisekrog. Derudover er der et badeværelse med bruser og 2 værelser. Se billederne for flere indretningsdetaljer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.