Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Strandvejen 135, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.150.000
Udbetaling: 210.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 17.230
Netto ekskl. ejerudg.: 15.040
Ejerudgift pr. md. 1.931
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 114 m2
Grundareal: 254 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 1900
Ombygningsår: 2011
Sagsnr. FHE4484

NYHED

Lønstrup er en dejlig badeby på Nordjyllands vestkyst omtrent 15 km vest for Hjørring. Her er dagligvarebutik, tøjbutikker, kunsthåndværkere, caféer og restauranter for enhver pengepung - og en herlig feriestemning. Øst for Hjørring løber E39, så man kan faktisk være i Aarhus på et par timer. Der er masser at foretage sig i omegnen: Shopping, både i Lønstrup og de større byer i omegnen, besøgslandbrug nær Vittrup, Skallerup og Hirtshals, Fårup Sommerland nær Blokhus, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Ørnereservatet ved Tuen, Tverstedsøerne, Hirtshals Fyr, Rubjerg Knude Fyr, Skagen med både kunst, kultur og natur, der er et besøg værd og meget mere.
Denne grund er på 254 kvadratmeter og huset optager de 84 heraf, så der skal ikke afsættes megen tid til havearbejde.  Bag om huset er der flisebelægning på det meste, så er er en næsten lukket gårdhave med flere gode solkroge. Desuden er der bygget en mur op mod klitten, hvor der er lavet solterrasse i niveau med husets førstesal, så disse to steder har den rigtig gode havudsigt. Mod gaden er der et større areal med flisebelægning og en lille smule græs med plads til parkering.  Huset ligger ud til en blind vej, så der er kun trafik af beboerne på vejen og måske gående gæster til Villa Vest, der ligger skråt overfor.
Der findes et mindre udhus, der kan rumme haveredskaber, cykler mv.
Vi har her et næsten nyrenoveret byhus i det centrale Lønstrup. Det er et af de  eneste sommerhuse på Strandvejen i Lønstrup. Der er installeret fjernvarme og desuden en brændeovn, der kan give lidt ekstra varmegrader.
I sin grundplan indeholder stueetagen en stor stue mod gaden samt et soveværelse. Desuden køkken med opgang til overetagen samt adgang til baghuset, hvor der er et lille værelse med en sovesofa, et badeværelse, et separat toilet og et bryggers med vaskemaskine. Fra solgården bagved huset er der  som nævnt adgang til udsigtsterrassen. Husets førstesal er indrettet til en stor stue med vinduer til alle sider. Det ville være enkelt at lave et ekstra soverum med et par skillevægge, hvis det ønskes.
Indretningen er enkel og stilren. Lofter og vægge er hvidmalede, dels murstensvægge, dels trævægge. Der er plankegulve i stuerne, linoleumsfliser i køkken og på gangarealer, flisegulve på badeværelse og toilet og terrazzo i bryggerset.
Ejendommen udlejes gennem Sol og Strand og burde ved fuld udlejning kunne give en indtjening i omegnen af 75.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.