Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Markvej 7, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.340.000
Udbetaling: 69.999
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.413
Netto ekskl. ejerudg.: 4.746
Ejerudgift pr. md. 2.083
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 78 m2
Grundareal: 1265 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 3
Byggeår: 1988
Ombygningsår: 1995
Sagsnr. FH4348

SOLGT

Tversted er en hyggelig badeby med mange sommerhuse mod både øst og vest. Der er en herlig badestrand, mange attraktioner i nærheden - og så er der fred og ro. Børnene kan smutte over på Aabo Camping og gå i vandland. Mange vælger at tage bilen med, fordi stranden er så fast og jævn, at man kan køre på den på en næsten 40 km lang strækning - og så er det nemt at have liggestole, læsejl og køletaske i bagagerummet. En af feriedagene kan man springe frokosten over og i stedet gå ned i Det Blå Ishus og bestille Danmarks største vaffelis, så er der ikke plads til mere.
Beliggenheden er ganske centralt i Tversted med kun få hundrede meter til stranden. Der er indkøb og restauranter i gå-afstand. Grunden er plan og udlagt med blandet bevoksning og delvis randbeplantning. Der slås græs over det hele, men det bliver jo så moderne at have naturen tæt på, så man kunne nøjes med at slå nogle stier - eller et mindre område end nu -  og nyde, at de vilde blomster tiltrækker bier og sommerfugle.
Det sortmalede træhus har listepaptag med zinktagrender og hvidmalede udhæng, døre og vinduer. Der er en morgenterrasse mod øst og en delvist overdækket terrasse mod syd, begge med trægulv. Husets centrale rum er den store stue med brændeovn, som har åben forbindelse til køkkenet. Herfra er der udgang til sydterrassen. En fordelingsgang fører fra entré til køkken, og herfra er der adgang til husets badeværelse, som har brus, vaskemaskine og adgang til saunaen. Huset har 3 soverum, 2 med dobbeltseng og et
med køjesenge, i alt 8 sovepladser.
Opvarmningen sker med el og luft-til-luft varmepumpe. Desuden er der en brændeovn.
Huset udlejes genne Feriepartner og burde ved fuld udlejning kunne indbringe 40-50.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.