Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kystvejen 90, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.875.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.658
Netto ekskl. ejerudg.: 6.720
Ejerudgift pr. md. 2.118
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 103 m2
Grundareal: 1146 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1967
Ombygningsår: 2005
Sagsnr. FH4235

Solgt!

Lønstrup er en idyllisk badeby, som i kraft af sine sommerhusområder hver sommer bliver til en større dansk provinsby med masser af butikker, restauranter, kunsthåndværkere, gallerier og iscaféer. Den ligger næsten stik vest for Hjørring, som med E39 har hurtige vejforbindelser til Hirtshals, Aalborg og resten af Danmark
 
De fine sommerhusområder ligger både syd, øst og nord for centrum. Her er der ro, måske lidt trafik, hvis huset ligger nær en af hovedfærdselsårerne, og ellers plads til lærkesang og en gang i mellem lyden af en fasan, der føler sig gået for nær. Dette sommerhusområde, der ligger ovenpå den gamle stenalderkystskrænt, begynder øst for centrum og strækker sig mod nord op til Harerenden, som er et helt specielt område med bløde klitbakker og rigtig mange huse med havudsigt, fordi bevoksningen holdes lav. Den nærmeste adgang til stranden er lidt i den retning og så ned af en af de mange stier gennem området.
 
Huset ligger på en plan grund, der er randbeplantet med forskellige løvfældende træer/buske. Der er en fin græsplæne til boldspil eller vandkampe og indkørsel samt et større areal med sorte granitskærver til parkering. Den delvist indhegnede træterrasse er omkranset af huset mod vest, nord og øst, så der bør altid kunne findes et sted med læ.
 
Huset er sortmalet med hvide lister, døre, vinduesrammer, udhæng og tagrender. Der er listepaptag, som er et af de tage, der faktisk gives længst garanti på. Indvendigt er der kraftige laminatgulve, samt flotte store klinker i fordelingsgang og badeværelser, der alle kan klare alle vejrlig,  lyse trævægge og -lofter. Indretningen er holdt i hvidt og dæmpede farver, der giver en vidunderlig ro i sindet. Den store stue, som er i åben forbindelse med køkkenet har et flot lysindfald fra det store vinduesparti, der går helt til kip. Huset har 3 soverum og 2 badeværelser, hvor det ene er med en stor spa - og ovenlysvinduer. Dette er placeret så det er master badeværelse, som ligger i forbindelse med master soveværelset. Indretningen ses i øvrigt bedst af grundplanen - og billederne taler for sig selv om en rolig oase som base for familiens ferier.
 
Huset er opvarmet med et nyt luft-vand varmepumpe med gulvvarme i alle rum, der individuelt kan styres via Danfoss Link (2018). Du kan således styre varmen i huset allerede inden du tager hjemmefra fra din telefon eller tablet.
 
Huset har 100/100 fibernet, således du kan flytte arbejdspladsen til sommerhuset. Der er ligeledes antennestik i alle værelser i tilfælde af at vejret gør, at man vil tilbringe dagen indendørs.
 
Huset udlejes gennem DanCenter fra sæson 2020. Som giver en lejeindtægt på ca. 85.000,- til ejer. Hertil kommer lejernes forbrug af lys og varme, som cirka dækker udgifterne hertil.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.