Tranebærvej 7, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 905.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.803
Netto ekskl. ejerudg.: 3.276
Ejerudgift pr. md. 1.962
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 66 m2
Grundareal: 1309 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1967
Ombygningsår: 1996
Sagsnr. FH4210

Købsaftale underskrevet

Denne nordlige del af Lønstrup er et efterhånden fuldt udbygget sommerhusområde, hvor træerne har vokset sig høje, så der er gode læmuligheder. Centrum af Lønstrup ligger godt ti minutters gang fra huset. Lønstrup er kendt for kvalitet. Byen er fuld af keramikere, billedhuggere, guld- og sølvsmede og andre arbejdende kunsthåndværkere. Der er restauranter i alle prislag, lige fra en ydmyg fiskefilet til den ypperste kogekunst på Villa Vest.
Vi har en plan grund med randbeplantning af hyben, gråris o.l. Her er god plads til boldspil eller en rask vandkamp. Huset ligger midt på grunden og der er masser af sol på terrassen lige fra solopgangen på den store østterrasse, der er omkranset af gul potentil. Midt på dagen vil opholdsstedet være den store terrasse mod syd, der er indhegnet, så man har fint privatliv. Fra grunden er der et fint havkig.
Huset er et rødmalet træhus med paptag. Træværket er dels klinkbeklædning, dels 1-på-2. Vinduer, døre og udhæng er hvidmalede. Indvendigt er der lofter med synlige, hvidmalede bjælker, trævægge og delvist tæppebelagte gulve, delvis plankegulve. Huset har en stor opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet, 2 soverum og et fint badeværelse med brus. Husets bedste rum er måske havestuen, der har vinduer mod vest og nord og har aftensol, lige til solen går ned.
Indretningen i øvrigt ses af billeder og plantegning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.