Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Hyrdehundsvej 2, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.371
Netto ekskl. ejerudg.: 9.049
Ejerudgift pr. md. 2.138
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 50 m2
Grundareal: 3138 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1976
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4375

NYHED MED FLOT HAVUDSIGT

Skallerup Seaside Resort er en turistmagnet - og det ligger bare 5 minutter på cykel fra dette feriehus. Hvis det skulle regne eller blæse en dag i ferien, så kan børnene gå i vandland eller aktivitetscenter med badminton, tennis, junglesti, mountainbikeruter, besøgslandbrug og meget andet. Mor eller far kan måske gå i romersk bad eller få hot-stone massage i wellnessafdelingen. Og ikke nok med det: der er masser af oplevelser i omegnen og indenfor 30-45 minutter i bil. F.eks. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Tversted-søerne, Ørnereservatet i Tuen, Fårup Sommerland ved Blokhus, Rubjerg Knude Fyr, Lønstrup, Skagen...
Grunden er nogenlunde plan og skråner lidt nedad mod sydvest. Huset ligger ud til et fællesområde for husene på Hyrdehundsvej, som aldrig bliver bebygget, så der kommer ikke huse, der kan tage udsigten - og den er god. Der kunne ikke tages dronefotos, da huset blev fotograferet, men kig ind igen om et par uger, så får du et bedre indtryk af udsigten. Det meste af grunden er græsbevokset med enkelte træer og buske på den nordlige og østlige del af grunden. Der er kun slået græs lige rundt om huset, så der er plads til leg og boldspil. Der er gode terrasser mod syd og vest, og en del er overdækket med vindue mod sommerens solnedgange - Du har ikke set en solnedgang, før du har set solen gå ned i vandet. Det er et syn, man aldrig bliver træt af.
Ejendommen er et typisk sommerhus, sortmalet med hvide udhæng, døre og vinduer. taget er et eternittag med græstørv. Huset er ikke stort, men essensen er rigtig god. Man har formået at skabe hygge og intimitet i stuen med de bløde, sorte lædermøber, store vinduespartier og åben forbindelse til køkkenet, så man kan være sammen, uanset om man laver mad eller slapper af.
Huset indeholder et soveværelse med dobbeltseng og et mindre soverum med køjesenge. Husets badeværelse har fliser på gulvet og i brusenichen. Der er et fint skabsarrangement omkring håndvasken, som er støbt i ét med bordpladen i en lys nistret granitex. Der skal gøres opmærksom på, at billederne er taget ad flere omgange. De bedst belyste billeder er nyest og taget af professionel fotograf, men de lidt mørkere billeder er taget på en sommerdag, hvor udsigten ses meget tydeligere.
I garagen er der indrettet et anneks på ca. 9,5 m2, som indeholder et bryggers med vaskesøjle og et soverum med dobbeltseng.
Huset udlejes gennem Feriepartner (825) og genererer en indtægt på 40-60.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.