Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Mårvej 11, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.150.000
Udbetaling: 60.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.342
Netto ekskl. ejerudg.: 4.388
Ejerudgift pr. md. 1.740
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 81 m2
Grundareal: 1314 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1989
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4101

SOLGT

Denne ejendom er beliggende mellem Lønstrup og Nr. Lyngby.  Ejendommen ligger flot tilbagetrukket fra Rubjerg vejen og helt op til de fantastisk smukke fredede klitarealer mod Rubjerg Knude Fyr. Der er en natur med et rigt dyreliv, ekstensiv flot vegetation. Smuk gangsti til Vesterhavet der ligger få min. gang fra huset. Ejendommen er hjemmehørende i Hjørring.
 Grunden:
 Skøn naturgrund som delvis ligger ud med græs, omhegnet af klittorn og havtorn. Mod øst velegnet til lidt boldspil, benyttes tillige som opkørsel til huset. Vest for huset virkelig charmerende med små opstammede ræer og hegn op til det fredede område hvor der går masser af får som naturplejere. Et smukt syn der aldrig bliver trivielt.
 Boligen:
 Solidt hus opført i brun malet træ 1 på 2, hvide udhæng og vinduer samt nyt rødt eternittag. Der er anlagt skønne delvis overdækkede sol terrasser rundt omkring huset, hvor solen kan nydes ugenert i gode læforhold. Boligen indeholder stort nyt køkken alrum i åben forbindelse med nedsænket hyggelig stue med brændeovn. Endvidere 3 værelser med i alt 7 sovepladser + hems, fordelingsgang, badeværelse med brus, sauna samt integreret skur.
 Øvrige bygninger:
 Carport med lukket redskabsrum og pergola til nyt lukket udhus. Alt sammen opført i samme stil og materialer.
 Udlejning:
 Huset har aldrig været udlejet og samtidig et ikke ryger hus. Såfremt man ønsker ejendommen udlejet f.eks. gennem bureau i en fuld sæson vil der anslået kunne påregnes en nettoindtjening på kr. 40 til 50.000,00 på årsbasis.
 Øvrigt:
 Se mere på www.hedegaard-madsen.dk

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.