Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Indemarken 50, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.975.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.993
Netto ekskl. ejerudg.: 7.457
Ejerudgift pr. md. 2.391
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 1292 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2005
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4145

SOLGT

Her har vi at gøre med en helt igennem pragtfuld fritidsejendom. Den er rig på stort set alt, herunder beliggenhed, natur, omgivelser, komfort, finish, materialevalg, aptering, ude arealer, opvarmning, udsigt m.v.
 
Vi befinder os i det helt igennem pragtfulde Nørlev Nord. Hele området er karakteriseret ved den specielle favna, det kuperede terræn –  som tillader mig at kalde pukkel pister. Ejendommen ligger med få min. gang til det skønne Vesterhav –  en bred hvid badestrand, den imponerende indlandsklit. Der er i området en mangfoldighed af vildt, primært Rådyr og Fasaner. Dermed er der ingen problemer med at komme tidligt op i de skønne feriedage og nyde naturen m.v. Huset ligger tillige for enden af vejen Indemarken og dermed er der ingen forbigående trafik, støv og støj. Der er god afstand til naboerne og dermed et herligt ugenert sted at opholde sig. At der så også er et smukt kig til Vesterhavet reducerer jo ikke humøret.  
 
Hele huset incl. udhus er opført i særdeles solide materialer, flot håndværk og med god stil. Store indhegnede solterrasser mod øst, syd og vest. Lille fritliggende hus med varmeanlæg (oliefyr) elinstallationer og depot.
Alt fornemmes og er meget børnevenligt med stor natur og vedligeholdelses fri grund. Du finder et af Danmarks største og bedste Feriecentre indenfor cykelafstand, nemlig Skallerup Sea-Side Resort.
Indretning, udstyr og inventar –  fremgår af billedmaterialet i nærværende salgsmateriale. Her skal blot nævnes, gæstetoilet, spa, sauna, brændeovn, panoramavinduer store veludstyrede soverum, hævet opholdsstue med den flotte udsigt, særskilt spiseafdeling i åben forbindelse med et veludstyret køkken.
 
Udlejning:
Såfremt denne ejendom stilles til rådighed for udlejning igennem bureau på optimale vilkår vil der kunne forventes en indtjening efter bureauprovision men før skat på i omegn af 80 til 100.000,00
 

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.