Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Havtornvej 27, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.340.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.630
Netto ekskl. ejerudg.: 4.913
Ejerudgift pr. md. 2.002
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 1296 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1967
Ombygningsår: 1978
Sagsnr. FH4274

solgt!

Lønstrup er en gammel by med en del huse i midtbyen, som er bygget i 1800-tallet. Der er smalle gader og små krogede veje, finurlige bygningsdetaljer og smukke bygninger mellem hinanden, som giver en herlig stemning - især om sommeren, når de mange turister slentrer gennem gadebilledet med en is i den ene hånd og en indkøbspose fra en af byens mange butikker i den anden. De omkring 600 fastboende holder liv i byen hele året. Der er kun et kvarters gang til centrum, stranden, solnedgangspladsen og restauranterne.
Grunden er plan og randbeplantet med graner, som efterhånden har nået en anseelig højde. desuden enkelte fritstående træer og buske, til at bryde billedet og skabe ro omkring huset. Vejen er ganske stille (og blind) og benyttes kun af dem, der bebor sommerhusene på vejen. For gående er det en genvej at gå op gennem Harerenden for at komme til stranden - eller til sommerkøbmanden i Harerenden.
Det velholdte, grå træhus har hvide vinduer og stafferinger. Taget er et sadeltag i eternit, dog har havestuen et halvgennemsigtigt tag, der tillader størst muligt lysindfald. Huset består af en stor stue med brændeovn, køkken med alle hjælpemidler, 3 soverum, bad med bruser og en havestue, der gør det nemt at få udnyttet de lyse timer, selv om det skulle blæse lidt. Der er hvidmalede listelofter, hvide vægge og lyse og velholdte plankegulve. Badeværelset har flisegulv med gulvvarme. Alt i alt et hus, der er totalt up-to-date og lige til at gå om bord i - her kan man holde sin næste sommerferie uden de store forberedelser.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.