Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Kystvejen 55, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 1.495.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.699
Netto ekskl. ejerudg.: 5.541
Ejerudgift pr. md. 1.257
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 199 m2
Grundareal: 7463 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1948
Ombygningsår: 1977
Sagsnr. FH4081

AFVENTER ACCEPT!

Dette oprindelige landsted - nu villa, er beliggende helt op til sommerhusområdet i det østlige Lønstrup og med kun ganske få hundrede meter til centrum af Lønstrup By. Der er umiddelbar tilkørsel fra nyasfalteret offentlig vej, hvor der er direkte busforbindelse til Hjørring. Der er således også optimale muligheder for at etablere liberalt erhverv med gode salgsmuligheder grundet beliggenheden op til vej og dermed også til en betydelig turist trafik.

Grunden:

Det samlede grundareal udgør 7463 m2, hvoraf vej udgør 4395 m2, således det brugbare areal består af 3068 m2. Det store vejareal skyldes den oprindelige udstykning i området til sommerhusgrunde, hvor vejarealet matrikulært ligger på denne ejendom. Dette medfører dog ingen øgede udgifter i form af ekstra vej vedligeholdelse etc. Den skønne grund er samlet i en firkant omkring ejendommens bygninger og er til en alsidig benyttelse.

Bolig:

En stor bygning opført i hvidmalet grundmur, eternittag og nye sprosse termovinduer i boligen bortset fra enkelte. I stalden/udhusdelen er det med traditionelle jernsprosse vinduer. Der er tale om en meget solid bygning med rigtig mange anvendelsesmuligheder såvel i boligdelen som udhusdelen. I den østlige del af huset forefindes boligdelen, hvorefter kommer oprindelig staldafdeling samt lade - nu værksted og fyrrum etc.1. salen er pt. delvis indrettet med en ældre lejlighed uden køkken men med bad. Der er således mulighed for at øge boligarealet betragteligt ligesom der kunne være erhverv i vestenden af huset. Herudover er der etableret fritliggende garagebygning til 2 biler. Endelig lille hesteskur, havehus m.v. Dejlig sydvendt ugenert have med optimale sol og læ forhold. Indretning af hele bygningen fremgår af vedhæftede plantegning.

Udlejning:

Der vil være gode muligheder for udlejning til feriegæster, etablere flere selvstændige lejemål etc. Kun fantasien sætter grænsen.


Se mere på ww.hedegaard-madsen.dk

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.