Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Lyngbyvej 239H, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 325.000
Udbetaling: 25.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 1.515
Netto ekskl. ejerudg.: 1.254
Ejerudgift pr. md. 1.881
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 44 m2
Grundareal: 0 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1987
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4033

Nr. Lyngby er en lille hyggelig bade- og sommerhusby nær kysten mellem Løkken og Lønstrup. Der er ingen butikker i byen, men købmand i Vittrup ca. 3,5 km fra Nr. Lyngby. Både Løkken og Lønstrup ligger indenfor en køreradius på ca. 10-12 minutter og begge steder er der både dagligvarebutikker, restauranter, brugskunst, kunsthåndværkere og tøjbutikker. Om vinteren er der mere liv i Lønstrup, fordi der her er bopælspligt i centrum. Her er også mange butikker, der holder åbent hele året. Motorvej E39 kan nås på under en halv time (ved Brønderslev). I centerets hovedbygning er der en restaurant med minimarked, der er åbent om sommeren(2015).
 
 Grunden:
 Dette er en ferielejlighed, så grundens størrelse er reelt 0 m2. Der er absolut ingen udvendig vedligeholdelse at bekymre sig om. Indvendigt må man gøre som man vil, Området er plant og ligger højt i forhold til stranden. Der er 5 minutters gang ned til stranden.
 
 Udlejning:
 Man kan frigøre sig fra udlejningspligten ved at betale et ikke nærmere fastsat gebyr, svarende til centrets gennemsnitsprovision. En indtægt ved udlejning vil ligge omkring 25-30.000 pr. år.
 
 Boligen:
 Lejlighedskomplekset er bygget i 1987 i beton, som er gulmalet og alle bygninger har listepaptag. Alle lejligheder har adgang til et vaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere.
 Centret har en udendørs pool(6x10 m) og børnepool, der kan benyttes hele sommeren (uge 26-34).  Der er fællesantenne med 2-3 danske og 2-3 tyske kanaler. Derudover er der et fælles trådløst internet, som kan anvendes af lejere via udlejningsbureauerne. Kapaciteten for dette netværk kendes ikke.
 
 Denne lejlighed ligger i stueplan med terrasse mod vandet og det er muligt at gå direkte over til poolområdet(adgang dog kun gennem omklædnings og baderum). Lejligheden har klinkegulve og vægge og lofter er hvidmalede. Der er gulvvarme i badeværelset og lejligheden opvarmes med elvarme. Der er mulighed for at installere en varmepumpe, hvilket kan nedsætte elforbruget en del.
 
 Lejligheden indeholder en stue med hyggeligt inventar og spisekrog, køkkenniche med 2 kogeplader, emhætte, miniovn, mikroovn og køleskab, en sovealkove til 2 personer(køjer), et soverum med dobbeltseng og et badeværelse med wc, håndvask og bruseniche.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.